![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Желим да сазнам ко не за борилачке вештине. У свој први пост овде само писати мало о себи онда могу разговарати о алсортс:) Стил: ТаеКуон-Да (Чанг Почасна стил) Које на не-мр'с свом стилу не видите на Олимпијским играма. Боримо се рукама и ногама неке људе ИТФ-а се зове тај стил, али само прва организација. Године учења: 4 Појас / Разред: Црвена трака или 3. Куп. Такмичења: Хемел Интера клуб узорке 3. у спаринг 2006 Британски 2. ГТИ у обрасцима 2006 ГТИ Јужна 2. у обрасцима 2007 Нисам заиста много учинио такмичењима Имам сломљен нос у британске на 2006 и онда отказан 2007 због британске поплава. Тренирам са ГТИ (Глобална ТаеКуон-Да ли међународни) и мој клуб северном Лондону ТКД ууу.НЛТКД.цом ЦГ
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иве увек размишљала је о узимању сличну обуку или бокс Проблем је овде све то ради због знајући како да се пробије неки момци нос Нигхт Оут, тако да је његова Атмос стварно не желим да тренирам у ИД љубав и да ће то потрајати у будућности ипак, само је потребно право тип чланова
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Па, рекао бих да идемо заједно у клуб и види само оно што је слично. Ваш већа је вероватноћа да пронађу људе који само желе да се пробију сомеонес нос у боксу. Погледам у Ыеллоу Пагес стилова и видимо шта имате близу вас и поп заједно и имају поглед. Ствари као што су аикидо, нећете наћи никакве мачо мушкарцима постоји! ЦГ
__________________ "Дреам као да ћете живети заувек, Ливе, као да ћете умрети данас" |
|
| |||
| |||
| Истинита Тхереса пуно реклама овде за такве клубове, тако Ыеллоу Пагес је добра идеја, ваша ми је Абит добијање мотивисани сада хехе радим много тренинг са теговима и фитнес па можда могу да га ставите у неку употребу, живели друже!
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Користио сам урадити каратног али су морали да престану да раде то разлог могао да `Т идите такмичења су на далеко и нисам се возила у тиме.И размишљала је о узимању Кунг Фу до Лол, али И Дон` Т мислим да сам игхт цифра за тхат.рофл.
__________________ «Свака слика мора бити већа од 350кс75пкс. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мој тата је инструктор за борилачке вештине бугеисха, слободно каратеу
| |||
| |||
| Ох кул. Да ли то превише Цеуы?
__________________ "Дреам као да ћете живети заувек, Ливе, као да ћете умрети данас" |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Добар хехе ![]() Радим превише теговима. Мислим да би требало дати пре. Шта имаш изгубити. Али будите опрезни у свом избору око много клубова срање. Дакле, поглед на виши појасеви / оцене и видети како су они добри. Много људи који нису црни појас материјал добијате појас јер "ставити напор у ' ЦГ
|
| |||
| |||
| Ја сам кад сам био 10. добио сам да пред црног појаса, али био сам на младе да се добије правилно |
|
| |||
| |||
| Шта је учинио да заустави? Размишљање о томе заузимање поново? Да ли ваша тате клуб има сајт? ЦГ