![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben başka kimlerin Martial Arts yok öğrenmek istiyorum. Kendiniz hakkında o zaman alsorts hakkında sohbet edebilirsiniz sonrası ilk Burada biraz yazmak:) Style: Taekwon-Do (Chang Hon stil) Hangi olmayan-MA size olimpik görmek onun değil style. Biz el ve ayak bazı insanlar mücadele tarzı ITF call it ama sadece ilk kuruluştur thats. Yıl Öğrenme: 4 Kayış / Sınıf: Kırmızı Şerit veya 3. Kup. Yarışmalar: 2006 yılında fikir tartışması Hemel Inter kulübü comp 3 GTI İngiliz 2 şekillerindeki 2.006 GTI Güney 2 şekillerindeki 2.007 Ben ve sonra da yapılması 2006 yılında İngiliz bir kırık burnu var gerçekten çok yarışmalara yapmadıysanız 2.007 sel yüzünden İngiliz. Ben GTI ile (Global Taekwon-Do Uluslararası) ve My Club tren Kuzey Londra TKD olduğunu www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive her zaman benzer bir eğitim ya da boks kadar çekici düşündüm soruna burada herkes nasıl bir gece bazı çocuklar burun kırmaya bilmek uğruna, bu yüzden gerçekten atmos i tren istediğiniz does it id sevgi ve gelecekte rağmen, sadece üyelerin sağ türüne gerek o kadar sürer
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Well I boyunca bir kulübe gitmek ve sadece ne onun gibi görmek I'd say. Senin daha kim adil boksta someones burun kırmak isteyenler bulmak olasıdır. Sarı sayfalara bakın ve size yakın tarzı ne ve birlikte pop ve bir bakın bakın. Sen Aikido gibi şeyler bulamazsanız herhangi bir maço erkek var! CG
__________________ "Dream eğer sonsuza kadar, canlı edeceğiz gibi bugün ölmek edeceğiz Live" |
|
| |||
| |||
| doğru gibi kulüpleri için buralarda gidecekseniz pek reklam sarı sayfalar çok iyi bir fikir, ben şimdi hehe motive abit Başlarken olduğunu i öylesine Belki biraz kullanmak, şerefe dostum koyabilirsiniz ağırlık eğitim ve spor yapmak biraz çok!
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| i ayar yapmak için kullanılır ama vardı o i couldn `onlar uzaklara edildi ve` t kadar lol ama `yok kung fu alma hakkında time.I düşündü bir arabaya sahip değil yarışmalara gitmek mi neden yapıyor durdurmak için i that.rofl için ight rakam var.
__________________ <Hayır 350x75px daha büyük herhangi bir görüntü olmalıdır. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Babam bugeisha bir dövüş sanatları hocası, serbest Karate
| |||
| |||
| Oh cool. Çok Cewy o musunuz?
__________________ "Dream eğer sonsuza kadar, canlı edeceğiz gibi bugün ölmek edeceğiz Live" |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Hehe İyi ![]() Ben de ağırlık eğitim yapmak. Sana önce bunu vermek gerektiğini düşünüyorum. Ne kaybetmek var. Ama olun tercihinizi dikkatli orada bok kulüpleri bir sürü etrafında emin. Böylece yüksek kemerleri bakmak / notları ve nasıl olduklarını iyi bakın. Kim değil siyah kuşak materyalleri Birçok kişi kemer alıyorsanız, çünkü 'onlar' koymak çaba CG
|
| |||
| |||
| Ben 10 Ben az önce bir kemer lazım siyah ama genç düzgün get it oldu |
|
| |||
| |||
| Ne stop yaptı? Tekrar yukarı çekmek mi düşünüyorsunuz? Senin babalar kulüp mu Bir site var mı? CG