![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хочу дізнатися, хто ще робить Бойових Мистецтв. У перший пост тут просто написати трохи про себе, то ми можемо поговорити про alsorts:) Стиль: таеквон-до (Чанг високоповажний стилем) якого Non-МА's його не стиль, який ви бачите на Олімпійських іграх. Ми боремося із зв'язаними руками і ногами, іноді деякі називають його стиль, але ITF Thats тільки перша організація. Роки навчання: 4 Пояс / Оцінка: червона стрічка або 3-Куп. Конкурси: Хемел Інтер Comp 3 клуби в спарингу 2006 ГТВ Британська 2 в моделях 2006 ГТВ Південної 2 в моделях 2007 Я не дуже багато зробили змагання, як я отримав перелом носа у Великобританії в 2006 році і тоді вони скасували в 2007 році британським через повені. Я тренуюся з ГТВ (Глобального Таеквон-International) і мій клуб Північного Лондона ТКД www.NLTKD.com CG
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мені завжди обдумує подібну підготовку або бокс Проблема полягає в околицях тут все це заради знаючи, як розірвати деякі хлопці ніс на ніч, так що його не дуже ATMOS я хочу тренуватися в ID любимо і прийняти її в майбутньому, однак, просто необхідно мати право Тип членів
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Ну, я б сказав, що йти разом до клубу і просто подивитися, що, як свою. Ваш більше шансів знайти людей, які просто хочуть зламати кому-то носом у боксі. Подивіться в жовті сторінки і подивитися, який стиль ви поруч з вами і поп уздовж і подивитися. Такі речі, як айкідо ви не знайдете там мачо! CG
__________________ "Сон ніби будеш жити вічно, жити, як ніби ти помреш сьогодні" |
|
| |||
| |||
| ВЕРНО Theres не так багато реклами навколо тут для таких клубів такі жовті сторінки є гарною ідеєю, ваш отримання мотивованого ABIT мені тепер Hehe Я багато навчання ваги і фітнес Тому, можливо, я можу поставити його на деякий використання, ура приятель!
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| я робив карат, але були змушені припинити це причини я не уявляв піти на змагання, вони були далеко, і вона Didn `T є машина на навчаються студенти обдумує кунг-фу до LOL але я Don` T Я думаю, РАВО показник that.rofl.
__________________ <Будь-яке зображення повинно бути не більше, ніж 350x75px. > |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| мій батько інструктор з бойових мистецтв bugeisha, вільний стиль карате
| |||
| |||
| Про прохолодно. Ви робите це занадто Cewy?
__________________ "Сон ніби будеш жити вічно, жити, як ніби ти помреш сьогодні" |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Добре Hehe ![]() Я тренування ваги занадто. Я думаю, ви повинні дати йому назад. Що в тебе втратити. Але переконайтеся, що ретельно від вашого вибору є багато лайна клубах. Так чого ви на вищому ремені / Оцінки і бачити, наскільки вони гарні. Багато людей, які не є чорні пояси Матеріал отримують пояса тому, що вони прикладають зусилля в ' CG
|
| |||
| |||
| я зробив, коли мені було 10 років я отримав на поясі до чорного, але я був молодий, щоб отримати його правильно |
|
| |||
| |||
| Чому ви зупинилися? Думаючи про прийняття його знову? Чи існує у вашій тат клубу є сайт? CG