![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Майкъл Джексън почина от сърдечен арест в дома си LA този следобед (САЩ) всички важни новини канала са докладване. Няма значение как си го видя това е шокиращо и тъжно събитие. RIP |
|
| |||
| |||
| Ще бъде пропусната беше казал за това с 5 различни хора RIP MJ |
|
| |||
| |||
| Малко момчета по целия свят са безопасни от там е един по-педофил preying върху тях. Може да се горят в ада. |
|
| |||
| |||
| един часа по-педофил в света. само хилядите други да се тревожи за сега ... и леко прекалено самотен свещеници. не престъпление за всяко christains. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да MTV е музика (MJ данък) върху него за първи път от години LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| добре tbh той беше доказан inoccent и той не е всичко бе установено, че не evidance беше absoulte глупави обвинения от отчаяни familys велик човек вече излезе от този свят показват известно уважение. : / |
|
| |||
| |||
| 18million на съдебна спогодба = невинен ....................... LMAO ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Социални в същата ситуация, в съда, те биха имали Евън повече от парите му,. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че семейството се приема 18mil казва повече за тях, отколкото него.
Ако това се е случило с мен, бих искам лицето да страдат, beit в местата за лишаване от свобода или подобни, парите няма да влязат в нея. Очевидно парите е по-важно да ги тогава решението. Може би адвоката си помислих, че ще загубят по-малко, отколкото загуба на уреждане в съда също. Друго нещо е колко пъти си прочетете за някои пич погрешно обвинени в изнасилването на жени? Журито ще хубав много винаги рамо с една жена в тези случаи, заедно с медиите и всеки друг, независимо от доказателства, тъй като те се възприемат като по-слабата страна и защо тези малки sweethearts направят нещо като това право? Точно като jakos случаи, няма кой наистина стои шанс срещу незначителни, невинен или виновен. Аз не съм като се страни, точно там е винаги друга страна да го всички и никой не знае, наистина, така че защо да не съди някого, въз основа на фактите, като му музика .. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Парите могат да купят и да сте се с нещо, аз правя Разбираме, че много хора може да скочи върху задяване банда, но не можете да имате деца спи в леглото си, когато таксите вече са заведени срещу вас и очакваме нищо да се каже! Тя е типична човешка симпатия ум, ох той бе А ** дупка, когато той е бил жив, но сега той е умрял той е страхотен човек .............. винт, че
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Nanny разказва Джаксън наркотиците Болестта | mrberty | Изключено Тема Дискусия | 3 | 28 Юни 2009 14:59 |
| Фара Fawcett и Майкъл Джексън, злонамерени програми Разпределение | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 26 Юни 2009 12:49 |
| Здравейте аз съм Майкъл & I може да са изтеглили вирус / червей на годината! | MichaelCrichton12 | Представете Yourself Тук | 6 | 20 Октомври, 2008 11:59 |
| Лаптоп умира скоро след зареждане | ddl2829 | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 27 май 2008 г. 18:13 |
| Интернет умира .... | ghn22 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 5 | 11 Jan 2008 06:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |