![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Michael Jackson složil mimo srdeční zástava ve své domovské LA odpoledne (USA) všechny významné zpravodajské kanály jsou hlášení. Nezáleží na tom, jak ho vidíte, je to šokující a smutnou událost. RIP |
|
| |||
| |||
| Budete vynechal bylo řečeno o tom o 5 různých lidí OPŠ MJ |
|
| |||
| |||
| Little chlapce po celém světě jsou bezpečnější tím, že je jeden menší pedophile preying na nich. Může být hořet v pekle. |
|
| |||
| |||
| jedna menší pedophile na světě. pouze tu tisíce dalších obávat teď ... a slighty příliš osamělý kněží. žádný trestný čin žádné christains. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo MTV má hudba (MJ hold) na něm poprvé v letech lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| tbh byl dobře osvědčila inoccent a on vůbec byl shledán žádný evidance bylo absoulte hloupé nařčení, které zoufalého familys skvělý člověk má hned odešel z tohoto světa ukázat některé souvislosti. : / |
|
| |||
| |||
| 18million mimosoudní urovnání = nevinné ....................... LMAO ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sociální ve stejné situaci u soudu by měli Evane více z jeho peněz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím si, že rodina se přijímá 18mil říká se o nich více než jemu.
Pokud se stalo, že mi to, já bych chtít osoba trpí, Beit ve vězení nebo podobné, peníze by se do ní. Je zřejmé, že peněz bylo mnohem důležitější, aby jim pak rozsudek. Možná, že jeho právník myslel, že by ztratili méně než vyrovnání ztráty u soudu taky. Jiná věc je, kolikrát jste přečíst o některých frájo neprávem obviněn ze znásilnění a žen? Porota bude skoro vždy stranu s ženou v těchto případech spolu s médii a všichni ostatní, a to bez ohledu na důkazy, protože jsou považovány za slabší stranu, proč by ty malé sweethearts učinit něco jako, že se v pořádku? Stejně jako jakos případech nikdo opravdu stojí šanci proti moll, nevinné nebo vinen. Nejsem přičemž stranách, tak tam je vždy jinou stranu, aby to všechno a nikdo vlastně neví, tak proč ne někdo soudit o fakta, jako jeho hudba .. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Peníze můžete koupit a vám se s ničím, co jsem dělat pochopit, že mnoho lidí může mít skočil na obtěžování rozjetého vlaku, ale nemůžete mít děti spí ve své posteli, když poplatky jsou již proti vám a očekávat nic, co by se říci! Je to typický lidský soucit mysli, oh byl jeden ** díry, když byl naživu, teď je mrtvý, že to byl skvělý chlapík .............. šroub, který
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |