![]() |
|
| |||
| |||
| Michael Jackson nomira no sirds apstāšanās savā LA mājās šajā pēcpusdienā (ASV), visi lielākie ziņu kanāli ir ziņojumus. Nav svarīgi, kā redzat, viņam tas ir šokējošs un bēdīgs pasākums. RIP |
|
| |||
| |||
| Jums tiks izlaista bija stāstīts par šo 5 dažādi cilvēki RIP MJ |
|
| |||
| |||
| Little zēni visā pasaulē ir drošāki tas, ka nav viens mazāk pedofils preying par tiem. Maijā viņš degt ellē. |
|
| |||
| |||
| viens mazāk pedofils šajā pasaulē. tikai ieguva citu tūkstošiem jāuztraucas tagad ... un slighty pārāk vientuļš priesteriem. nē nodarījumu uz jebkuru christains. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah MTV ir mūzikas (MJ cieņu) par to pirmo reizi vairāku gadu laikā lol
|
| |||
| |||
| labi TBH viņš tika pierādīts inoccent un viņš nemaz nav ticis atzīts par vainīgu ne evidance tā bija absoulte stulba apsūdzības ar izmisīgu familys lielisks cilvēks tagad ir aizgājusi no šīs pasaules liecina savā ziņā. : / |
|
| |||
| |||
| 18million ārpustiesas izšķiršanas = nevainīgu ....................... LMAO ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sociālā pašā situācijā tiesā, tām būtu evan vairāk par savu naudu,. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka ģimene pieņem 18mil saka vairāk par viņiem, nekā viņam.
Ja, kas bija noticis ar mani, es gribu persona cieš, Beit cietumā vai līdzīgu naudu nevarētu stāties tā. Skaidri nauda bija svarīgi, lai tos pēc tam spriedumu. Varbūt viņa advokāts domāja, ka viņi zaudēs mazāk strīdu, nekā zaudē tiesā too. Cita lieta ir cik reizes tu esi lasījis par kādu švīts nepamatoti apsūdzēts izvarošanā ar sievietēm? Žūrija diezgan daudz vienmēr puses ar sievieti tādos gadījumos, kā arī plašsaziņas līdzekļiem un visiem pārējiem, neatkarīgi no pierādījumiem, jo tie tiek uztverti kā vājākās puses un kāpēc tās maz Sweethearts darīt kaut ko, piemēram, ka pat labi? Tāpat kā jakos gadījumos nav cilvēks tiešām stāv iespēja pret nepilngadīgo, nevainīgu vai vainīgs. Es neesmu ņemot pusēm, tikai vienmēr pastāv otra puse to visu un neviens īsti nezina, kāpēc gan spriest kāds no faktiem, tāpat kā viņa mūzika .. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Naudu var nopirkt un saņemt jūs off ar kaut ko, es darīt saprotu, ka daudzi cilvēki var būt izlēca uz uzbāšanās bandwagon, bet nevar būt bērni guļ savā gultā, kad cenas ir jau pret jums un gaidīt neko teikt! Tas ir raksturīgi cilvēka simpātijas prātā, ak viņš ** caurums, kad viņš bija dzīvs, bet tagad viņš ir miris, viņš bija liels puisis .............. skrūve, ka
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |