![]() |
|
| |||
| |||
| Michael Jackson uzakta onun LA evinde kalp tutuklama bu öğleden sonra (ABD) tüm ana haber kanalları raporlama bulunmaktadır geçti. Ne olursa olsun, onu bu şok edici ve üzücü olay bakın. RIP |
|
| |||
| |||
| Bu 5 farklı kişi tarafından RIP MJ söylendi cevapsız olacak |
|
| |||
| |||
| Tüm dünyada küçük çocuklar var, bunların üzerinde olan en küçük bir pedophile preying güvenli. O cehennemde yanmak May. |
|
| |||
| |||
| Dünyanın en küçük pedophile. sadece şimdi endişe diğer binlerce var ... ve slighty çok yalnız papaz. herhangi bir christains hiçbir suç. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet MTV müzik yıldır ilk kez üzerinde (MJ haraç) lol var
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| iyi tbh o inoccent ispatlandı ve olmayan tüm hayır evidance bu absoulte bir büyük adam şimdi bu dünya dışarı gitti çaresiz familys tarafından aptal suçlamaları biraz saygı göstermek suçlu bulundu. : / |
|
| |||
| |||
| Mahkeme kapatma dışında = ....................... LMAO masum 18million ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sosyal aynı durumda mahkemede onlar Evan onun para daha vardı olurdu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben aile 18mil kabul düşünüyorum kendilerine hakkında onu daha söyledi.
Bu bana oldu vardı, ben de para kazanmak değildir çekmek için kişinin, hapis veya benzer biçimde Beit istiyorum ediyorum. Açıkçası para kendilerine yakın sonra karar önemliydi. Belki onun avukatı da mahkemede de kaybetme daha az yerleşim kaybetmek düşündüm. Başka bir şey kaç kez bazı ahbap yanlış Tecavüz bir kadın tarafından suçlanan hakkında okudum nedir? Bu tür durumlarda "bir kadın, medya ve herkes, ne kanıtlar, çünkü onlar zayıf tarafı olarak görülmektedir ve neden birlikte olan jüri olacak hemen hemen her tarafında küçük sweethearts kadar doğru olduğu gibi bir şey olacak? Jakos durumlarda olduğu gibi, hiç kimse gerçekten karşı bir stand bir masum küçük veya suçlu. Ben taraf alarak değilim, sadece bu ve gerçekten bilen kimse her zaman başka bir tarafı, o kadar nedenle müzik .. gibi gerçekler değil hakim birisi, Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Para almak ve her şeyi ile kurtulmak, ben yapmak İnsanların bir çok sarkıntılık çoğunluk partisi üzerinde atladı olabilir, ancak ne zaman masraf zaten karşı getirildi ve hiçbir şey bekliyoruz çocuklar için yatakta uyuyan olamaz söylenebilir için! Bu, tipik bir insan sempati akılda's, oh da bir delik ** bir zaman canlı, fakat şimdi o's ölü's büyük adam .............. vida o
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |