![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Майкл Джексон помер від зупинки серця в його будинку в другій половині дня Л. (США) всі основні новинні канали повідомляють. Незалежно від того, яким ви його бачите це шокуюче і сумна подія. RIP |
|
| |||
| |||
| Вам буде не вистачати Про це повідомили на 5 різних людей RIP МДж |
|
| |||
| |||
| Хлопчаки в усьому світі існує більш безпечним, будучи одним менше педофіл наживатися на них. Нехай він горіти у пеклі. |
|
| |||
| |||
| менше одного педофіла у світі. тільки отримали тисячі інших турбуватися зараз ... і злегка надто самотньо священики. не в образу будь-якої christains. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так має MTV Music (MJ данини) на ньому вперше в роки LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Він також ТБХ inoccent була доведена, і він зовсім не був визнаний винним не evidance було absoulte дурні звинувачення з боку зневірених familys велика людина в даний час вийшла з цього світу свідчать про якомусь відношенні. : / |
|
| |||
| |||
| 18million позасудового врегулювання = невинні ....................... LMAO ![]()
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Соціальна ж ситуація в суді, вони повинні були б Еван більше своїх грошей,. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що сім'я прийнятті 18mil говорить про них більше, ніж йому.
Якби це трапилося зі мною, я хочу страждати людина, Бейт-в тюрму, або аналогічний, гроші не прийде до неї. Очевидно, що гроші для них більше значення, то рішення. Може бути, його адвокат думали вони втрачають менше, ніж втрати дозволу в суді, теж. Інша справа, скільки разів ви читали про якийсь чувак помилково звинувачують у згвалтуванні жінки? Журі буде майже завжди стають на бік жінки в тих випадках, поряд із засобами масової інформації та всім іншим, незалежно від доказів, оскільки вони сприймаються як більш слабка сторона, і чому б цим трохи Закохані зробити що-небудь подібне прямо? Як jakos випадків, жодна людина дійсно є шанс щодо неповнолітнього, або невинні винним. Я не чию-небудь сторону, просто завжди є й інша сторона все, і ніхто не знає, чому б не судити когось факти, як і його музика .. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Можна купити за гроші і отримати від вас ні з чим, я робити розумію, що багато людей, можливо, стрибнув на домагання перемогла, але ви не можете мати дітей спати у вашому ліжку, коли звинувачення вже були пред'явлені ви і чекаєте нічого не сказав! Це типовий людський розум співчуття, ох він ** дірку, коли він був живий, але тепер він мертвий, він був великим хлопцем .............. гвинт, який
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Няня розповідає Джексон наркотиками хвороби | mrberty | Off Topic Discussion | 3 | 28 червня 2009 14:59 |
| Терах Фосетт і Майкла Джексона, поширення шкідливих програм | evilfantasy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 26 червня 2009 12:49 |
| Привет я Michael & I може бути завантажений вірус / хробака на рік! | MichaelCrichton12 | Тут Introduce Yourself | 6 | 20 жовтня 2008 11:59 |
| Ноутбук вмирає незабаром після завантаження | ddl2829 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 27 травня 2008 18:13 |
| Інтернет вмирає .... | ghn22 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 11 січня 2008 06:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |