по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Изчезнали лица - Сега е намерена!

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 април 2009 г., 14:56
Член Група

Знам, че не е компютъра, свързани, но си помислих, най-добре след това все пак, ти никога не знае.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Цитат:
Ние сме привлекателни за вашата помощ да намеря Фил Atkins, който не е виждал откакто неделя 19ти април.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Фил е член на всички колела Drive клуб и домакина на HOWLIN "Волф Предизвикателство серии. Той бе в Lincolnshire последния уикенд за клуба на XTC събитие.

След като закарам обратно към Egham в Съри с приятел той събира колата му и се оставя за своя апартамент в Bracknell но не е виждал от тогава.

Той се оплака от чувства зле през уикенда и ние знаем, той се опита да направи лекаря назначаване в понеделник сутринта, макар и безуспешно. Той свърза с приятел в понеделник вечер и каза, че е все още сечи неразположени и щеше да си лягам рано, но той не е бил у дома по това време.

Фил е било съобщено на полицейска като липсва човек.

Колата му е черна на цвят Mitsubishi Shogun Спорт като този ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

Неговият регистрационен номер е LA 56 LJL

Моля, бихте ли си очите белените за това превозно средство и, ако го видите докладва за нея в полицията.

Моля също така след това съобщение по всички други форуми, които често. Ние трябва да се използва силата на Интернет за разпространение в мрежата и да намерят широк Фил.

Благодаря
Old 27 април 2009 г., 15:11
Модератор Група

Имам били изтрити и чрез редица коментари по тази тема, тъй като те са по никакъв начин не са конструктивни.

Това е тема от форума, така че тази тема е напълно приемливо да си тук, и ако от някои шанс, някой го признаят този човек, тогава той ще е хубаво нещо, нали?

Не се изисква отговори по тази тема, освен ако те не са конструктивни ...

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 27 април 2009 г., 15:20
Член Група

Открих, че днес в училище момче знаех е липсвало в продължение на три дни, бе установено, в най-добрите приятели къщи бараката.
Old 27 април 2009 г., 19:44
Номер на групата

Сървър дяволите, винаги съм пропускайте добрите неща. Въпреки че конструктивното е роднина не е ли? Някои ще кажат призовава някой плъх копеле не е конструктивен. От друга страна, ако човек наистина беше плъх копеле и не го знаеш, няма да го бъде конструктивен да ги информира?

Но обратно на темата, те са намерили пич Джими шапката?
Old 28 април 2009, 08:30
Номер на групата

Аз искам да кажа това, ако знаете човек (въпреки че четенето на ОП сте свързани с Аз не мисля, че правя), но това е фактическото ..

Ако те havn't го намери, или има някаква идея все още е малко вероятно те ще ... изчезналите лица обикновено са открити в първите двадесет и четири часа, или не на всички: тъжно:

Разбира се, че на полицията, освен ако вземем за нещо, подобно на резервирания полет в името му кажа.

Пръстите премина а
Old 1-ви май 2009 г., 13:44
Член Група

Наздраве за изтриване, че подобни мнения, които никога не помогне, аз само прочетете първата, но все пак. (ако можеш да ми ги ч. и потребителски имена, така аз знам кой ги направи thatd е добре?)

Нее Не знам от човек, но си мислех, ако има половин шанс тогава това е нещо, си струва да обвързване. Тъжно те havent го намерих още, а също и за съжаление 4D Аз мисля, че може би точно там, но това е на стойност изстрел.

Пръстите премина като ви казвам, че, добър късмет да ги ...
Old 1-ви май 2009 г., 15:53
Модератор Група

Кореспонденцията просто извършват със дали това е достатъчно за темата, както и няколко безполезни коментари. Нищо интересно.

Old 5 май 2009 г., 13:46
Член Група

Добре, аз трябва да мисля, че е на тема достатъчно с това е OFF-ТЕМАТИЧНИ точка, но ние тръгваме.

Но добрата новина ... Те Открихме го:) Сега сигурно и добре у дома, така че съжалявам за clogging на вашия форум с информация за липсващи човек, той беше много зле от мен, и благодарение serverguy за модериране него и всички, които отговориха разумно!
Old 5 май 2009 г., 14:03
Номер на групата

Радвам се, че тук, и аз се извиня за това, че толкова отрицателни рано.

Просто върви да се показва статистиката arnt винаги прав!
Old 5 май 2009 г., 14:54
Номер на групата

WTF Това е то? Той е било установено, без никакви подробности? Това не е достатъчно мъж LOL. Дайте ни кльощава.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc