![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Знам, че не е компютъра, свързани, но си помислих, най-добре след това все пак, ти никога не знае. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам били изтрити и чрез редица коментари по тази тема, тъй като те са по никакъв начин не са конструктивни. Това е тема от форума, така че тази тема е напълно приемливо да си тук, и ако от някои шанс, някой го признаят този човек, тогава той ще е хубаво нещо, нали? Не се изисква отговори по тази тема, освен ако те не са конструктивни ...
|
| |||
| |||
| Открих, че днес в училище момче знаех е липсвало в продължение на три дни, бе установено, в най-добрите приятели къщи бараката. |
|
| |||
| |||
| Сървър дяволите, винаги съм пропускайте добрите неща. Въпреки че конструктивното е роднина не е ли? Някои ще кажат призовава някой плъх копеле не е конструктивен. От друга страна, ако човек наистина беше плъх копеле и не го знаеш, няма да го бъде конструктивен да ги информира? Но обратно на темата, те са намерили пич Джими шапката? |
|
| |||
| |||
| Аз искам да кажа това, ако знаете човек (въпреки че четенето на ОП сте свързани с Аз не мисля, че правя), но това е фактическото .. Ако те havn't го намери, или има някаква идея все още е малко вероятно те ще ... изчезналите лица обикновено са открити в първите двадесет и четири часа, или не на всички: тъжно: Разбира се, че на полицията, освен ако вземем за нещо, подобно на резервирания полет в името му кажа. Пръстите премина а
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Наздраве за изтриване, че подобни мнения, които никога не помогне, аз само прочетете първата, но все пак. (ако можеш да ми ги ч. и потребителски имена, така аз знам кой ги направи thatd е добре?) Нее Не знам от човек, но си мислех, ако има половин шанс тогава това е нещо, си струва да обвързване. Тъжно те havent го намерих още, а също и за съжаление 4D Аз мисля, че може би точно там, но това е на стойност изстрел. Пръстите премина като ви казвам, че, добър късмет да ги ... |
|
| |||
| |||
| Кореспонденцията просто извършват със дали това е достатъчно за темата, както и няколко безполезни коментари. Нищо интересно.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Добре, аз трябва да мисля, че е на тема достатъчно с това е OFF-ТЕМАТИЧНИ точка, но ние тръгваме. Но добрата новина ... Те Открихме го:) Сега сигурно и добре у дома, така че съжалявам за clogging на вашия форум с информация за липсващи човек, той беше много зле от мен, и благодарение serverguy за модериране него и всички, които отговориха разумно! |
|
| |||
| |||
![]() Радвам се, че тук, и аз се извиня за това, че толкова отрицателни рано. Просто върви да се показва статистиката arnt винаги прав!
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF Това е то? Той е било установено, без никакви подробности? Това не е достатъчно мъж LOL. Дайте ни кльощава. |