menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Pohřešovaný - Nalezeno teď!

Reply

Thread Nástroje
Old 26. dubna 2009, 14:56
Člen Skupina

Vím, že to není počítač související, ale já myslel, nejlépe po tomto stejně, nikdy nevíte.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Citace:
Jsme apelující za vaši pomoc najít Phil ATKINS který nebyl vidět od neděle 19. dubna.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Phil je členem All kol Drive Clubu a Steward z Howlin 'Wolf Challenge sérii. Byl v Lincolnshiru poslední víkend v klubu XTC událost.

Po výtahem zpět do Egham v Surrey s přítelem sbíral svého auta a odjel do svého bytu v Bracknell, ale nebyl vidět, protože.

Ten si stěžoval na pocit špatného přes víkend a my víme, že se snažil učinit lékaře schůzku v pondělí ráno, byť neúspěšně. Ten kontaktoval přítel v pondělí večer a řekl, že ještě kácení dobře a šla spát brzy, ale on nebyl doma, v té době.

Phil byl hlášen na policii jako pohřešovaný.

Jeho auto je Black Mitsubishi Shogun Sport takhle ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

A jeho registrační číslo LA 56 LJL

Prosím, mohl byste, aby se vaše oči loupanými pro toto vozidlo a když vidíte, že zpráva je na policii.

Všimněte si také po tuto zprávu na všechny ostatní, že jste Fórum častá. Musíme použít sílu internetu k šíření čistých široká a najít Phil.

Děkuji ti
Old 27. dubna 2009, 15:11
Moderátor skupiny

Byl jsem až do konce a vypouští řadu připomínek v této vlákno, protože nejsou v žádném případě konstruktivní.

To je mimo téma fóra, takže toto vlákno je zcela přijatelné, aby se sem, a pokud by některé šance, někdo udělal uznat tuto osobu, pak by to být dobrá věc, ne?

Žádné odpovědi je třeba v této vlákno, pokud nejsou konstruktivní ...

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 27. dubna 2009, 15:20
Člen Skupina

Zjistil jsem, dnes ve škole, že jsem věděl, že chlapec byl chybějící tři dny, byl nalezen v nejlepší kamarádky domů chlévě.
Old 27. dubna 2009, 19:44
Dárce Skupina

Dang Server jsem vždycky chybět dobré jídlo. Ačkoli konstruktivní je relativní, je to ne? Někdo by mohl říci, volá někdo krysa bastard není konstruktivní. Na druhé straně v případě, že osoba skutečně byla krysa bastard a nevěděli, že by neměla být konstruktivní je informovat?

Ale zpět k tématu, které našli frájo Jimmy Hat?
Old 28. dubna 2009, 08:30
Dárce Skupina

Nerad to říkám, pokud víte, že ten kluk (Ačkoli čtení OP jste spojen s nemyslím si, že máte), ale je faktické ..

Pokud se havn't ho našel nebo dostal nějakou představu zatím je to nepravděpodobné, že bude ... pohřešovaných osobách jsou obvykle nalezeny v prvních čtyřiadvacet hodin, nebo vůbec ne: sad:

Samozřejmě, že to, pokud policie vyzvednout na něco, jako letu objednané říct své jméno.

Palce eh
Old 1. května 2009, 13:44
Člen Skupina

Nazdraví pro mazání, že připomínky rádi, že se nikdy pomoci, i jen číst ten první, ale přesto. (pm, kdybyste mi je a uživatelských tak i vím, kdo se jim thatd být dobré?)

No i dont vědět, na chlapa, ale myslel jsem, že když je tam půl šanci pak je to něco stojí na propojení. Smutné je, že havent ho ještě, ale také bohužel 4d Myslím, že máte pravdu, ale je to tam stojí za výstřel.

Palce, jako když řeknete, štěstí 'em ...
Old 1. května 2009, 15:53
Moderátor skupiny

Konverzace právě prováděné na tom, zda se na toto téma bylo dost, a pár připomínek k ničemu. Nic zajímavého.

Old 5. května 2009, 13:46
Člen Skupina

To je fér, já si myslím, že by se o tématu dostatečně s tímto je OFF-TOPIC bod, ale jdeme.

Ale dobrá zpráva ... Měly jsme ho:) je nyní v bezpečí, a také na domácí půdě, tak promiňte za zahlcení vaše fórum s údaji o pohřešovaných osobou, bylo velmi špatně se mnou, a díky serverguy k moderování, a každý, kdo odpověděl rozumně!
Old 5. května 2009, 14:03
Dárce Skupina

Jsem rád, že to tady je, a já omluví tak negativní dříve.

Prostě jede do statistik arnt vždycky pravdu!
Old 5. května 2009, 14:54
Dárce Skupina

WTF To je všechno? On byl nalezen bez informací? To není člověk dost lol. Dejte nám o hubená.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.