![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Vím, že to není počítač související, ale já myslel, nejlépe po tomto stejně, nikdy nevíte. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byl jsem až do konce a vypouští řadu připomínek v této vlákno, protože nejsou v žádném případě konstruktivní. To je mimo téma fóra, takže toto vlákno je zcela přijatelné, aby se sem, a pokud by některé šance, někdo udělal uznat tuto osobu, pak by to být dobrá věc, ne? Žádné odpovědi je třeba v této vlákno, pokud nejsou konstruktivní ...
|
| |||
| |||
| Zjistil jsem, dnes ve škole, že jsem věděl, že chlapec byl chybějící tři dny, byl nalezen v nejlepší kamarádky domů chlévě. |
|
| |||
| |||
| Dang Server jsem vždycky chybět dobré jídlo. Ačkoli konstruktivní je relativní, je to ne? Někdo by mohl říci, volá někdo krysa bastard není konstruktivní. Na druhé straně v případě, že osoba skutečně byla krysa bastard a nevěděli, že by neměla být konstruktivní je informovat? Ale zpět k tématu, které našli frájo Jimmy Hat? |
|
| |||
| |||
| Nerad to říkám, pokud víte, že ten kluk (Ačkoli čtení OP jste spojen s nemyslím si, že máte), ale je faktické .. Pokud se havn't ho našel nebo dostal nějakou představu zatím je to nepravděpodobné, že bude ... pohřešovaných osobách jsou obvykle nalezeny v prvních čtyřiadvacet hodin, nebo vůbec ne: sad: Samozřejmě, že to, pokud policie vyzvednout na něco, jako letu objednané říct své jméno. Palce eh |
|
| |||
| |||
| Nazdraví pro mazání, že připomínky rádi, že se nikdy pomoci, i jen číst ten první, ale přesto. (pm, kdybyste mi je a uživatelských tak i vím, kdo se jim thatd být dobré?) No i dont vědět, na chlapa, ale myslel jsem, že když je tam půl šanci pak je to něco stojí na propojení. Smutné je, že havent ho ještě, ale také bohužel 4d Myslím, že máte pravdu, ale je to tam stojí za výstřel. Palce, jako když řeknete, štěstí 'em ... |
|
| |||
| |||
| Konverzace právě prováděné na tom, zda se na toto téma bylo dost, a pár připomínek k ničemu. Nic zajímavého.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| To je fér, já si myslím, že by se o tématu dostatečně s tímto je OFF-TOPIC bod, ale jdeme. Ale dobrá zpráva ... Měly jsme ho:) je nyní v bezpečí, a také na domácí půdě, tak promiňte za zahlcení vaše fórum s údaji o pohřešovaných osobou, bylo velmi špatně se mnou, a díky serverguy k moderování, a každý, kdo odpověděl rozumně! |
|
| |||
| |||
![]() Jsem rád, že to tady je, a já omluví tak negativní dříve. Prostě jede do statistik arnt vždycky pravdu! |
|
| |||
| |||
| WTF To je všechno? On byl nalezen bez informací? To není člověk dost lol. Dejte nám o hubená. |