μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Missing Person - Τώρα βρήκα!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Απρ 2009, 14:56
Μέλος Ομάδα

Default Missing Person - Τώρα βρήκα!

Το ξέρω ότι δεν συνδέονται με υπολογιστή, αλλά νομίζω ότι αυτό το καλύτερο μετά ούτως ή άλλως, ποτέ δεν ξέρεις.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Απόσπασμα:
Είμαστε έκκληση για τη βοήθειά σας για να βρείτε PHIL ATKINS που δεν έχει δει από Κυριακή 19 Απριλίου.

(ΑΥΚ:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Phil είναι μέλος του All Wheel Drive Club και Steward του HOWLIN 'Wolf Challenge σειρά. Ήταν στο Lincolnshire τελευταίο Σαββατοκύριακο για τον σύλλογο της XTC περίπτωση.

Αφού ανελκυστήρα στην πίσω στο Egham Surrey με ένα φίλο που συλλέγονται το αυτοκίνητό του και έφυγε για την κατ 'αποκοπή σε Bracknell, αλλά δεν έχει δει από τότε.

Ο έμπορος του αισθήματος της κακής το σαββατοκύριακο και γνωρίζουμε ότι προσπάθησαν να κάνουν ένα γιατρό διορισμό, τη Δευτέρα το πρωί, αλλά ανεπιτυχώς. Είναι σε επαφή με ένα φίλο για την Δευτέρα το βράδυ και είπε ότι ήταν ακόμη υλοτόμησης αδιαθεσία και επρόκειτο για ύπνο νωρίς, όμως δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την εποχή.

Phil έχει αναφερθεί στην αστυνομία ως αγνοούμενος.

Το αυτοκίνητο είναι ένα μαύρο Mitsubishi σογκούν Αθλητισμού σαν αυτό ...

(ΑΥΚ:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

Τον αριθμό μητρώου του LA είναι 56 LJL

Παρακαλώ θα μπορούσατε να κρατήσετε τα μάτια τη φλούδα για το όχημα αυτό και αν το βλέπω να την αναφέρει στην Αστυνομία.

Παρακαλούμε, επίσης, μετά αυτό το μήνυμα σε κάθε άλλο φόρουμ που έχετε συχνή. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη του Διαδικτύου για τη διάδοση της καθαρό πλάτος και βρείτε Phil.

Σε ευχαριστώ
Old 27η Απριλίου 2009, 15:11
Συντονιστής Ομάδας

Έχω πάει και διαγράφεται με μια σειρά από παρατηρήσεις σε αυτό το νήμα που δεν είναι κατά κανένα τρόπο εποικοδομητικό.

Αυτό είναι ένα θέμα εκτός φόρουμ, ώστε αυτό το νήμα είναι απολύτως αποδεκτό να είναι εδώ, και αν, με κάποια τύχη, κάποιος είχε αναγνωρίσει αυτό το πρόσωπο, τότε θα ήταν καλό, ε;

Δεν απαιτούνται απαντήσεις σε αυτό το νήμα αν δεν είναι εποικοδομητική ...

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 27η Απριλίου 2009, 15:20
Μέλος Ομάδα

Έμαθα ότι σήμερα στο σχολείο ένα αγόρι ήξερα έλειπε για τρεις μέρες, βρέθηκε στην καλύτερη φίλους σπίτια ρίξει.
Old 27η Απριλίου 2009, 19:44
Ομάδα Δωρητών

DANG Server, μου λείπει πάντα το καλό. Μολονότι, είναι εποικοδομητική σχέση δεν είναι; Μερικοί θα έλεγαν ζητώντας κάποιον καρφι μπάσταρδος δεν είναι εποικοδομητική. Από την άλλη πλευρά, εάν το πρόσωπο που ήταν πραγματικά καρφι κάθαρμα και δεν το ξέρουν, δεν θα πρέπει να είναι εποικοδομητική για να τους ενημερώσει;

Αλλά πάλι για το θέμα, πρέπει να βρεθεί ο Τζίμι Hat μάγκα;
Old 28 Απρ 2009, 08:30
Ομάδα Δωρητών

Σιχαίνομαι να το πω αυτό, αν γνωρίζετε τον τύπο (αν και η ανάγνωση των ΕΠ που συνδέονται με την δεν νομίζω να το κάνεις), αλλά είναι πραγματικά ..

Αν havn't βρήκαν ή έχεις καμία ιδέα ακόμα είναι απίθανο ότι θα ... αγνοουμένων βρίσκονται συνήθως στο πρώτο είκοσι τέσσερις ώρες ή δεν σε όλα: sad:

Φυσικά αυτό είναι η αστυνομία Εάν δεν επαναλαμβάνω για κάτι, όπως και σε μια πτήση κρατηθείσα πω το όνομά του.

Δάχτυλα διασχίσει EH

Το σύστημά μου: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Motherboard:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Μνήμες:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Υπόθεση / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (ες):
2 x Acer P193WAd
Operating System (s):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 1η Μαΐου 2009, 13:44
Μέλος Ομάδα

Cheers για τη διαγραφή ότι, σχόλια όπως ότι ποτέ δεν βοηθούν, και μόνο να διαβάσετε το πρώτο, αλλά ακόμη. (αν μπορείτε να μου pm τους και τα ονόματα χρηστών έτσι ξέρω ποιος τους έκανε να thatd να είναι καλό;)

Nah i dont ξέρτε τον τύπο, αλλά νόμιζα ότι εάν υπάρχει μισή ευκαιρία τότε είναι κάτι που αξίζει να τη σύνδεση. Δυστυχώς αυτά havent βρήκαμε ακόμα, και επίσης δυστυχώς 4δ Νομίζω είστε εκεί, αλλά ίσως αξίζει ένα στιγμιότυπο.

Δάχτυλα διασχίσει όπως σας πω όμως, καλή τύχη να 'em ...
Old 1η Μαΐου 2009, 15:53
Συντονιστής Ομάδας

Η συνομιλία που ασκείται μόνο με το αν αυτό ήταν αρκετό για το θέμα, και ένα-δυο άχρηστα σχόλια. Τίποτα δεν ενδιαφέρουσα.

Old 5ης Μαΐου 2009, 13:46
Μέλος Ομάδα

Πολύ καλά, θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι αρκετά για το θέμα με το οποίο είναι αυτό OFF-TOPIC τμήμα αλλά θα προχωρήσουμε.

Αλλά τα καλά νέα ... Θα έχουμε τον βρήκε:) πλέον ασφαλές και καλά στο σπίτι, οπότε συγγνώμη για βούλωμα μέχρι το φόρουμ σας με λεπτομέρειες ενός προσώπου που λείπουν, θα ήταν πολύ άσχημα για μένα, και χάρη serverguy για μετριασμό αυτό, καθώς και όλους όσους απάντησαν λογικά!!
Old 5ης Μαΐου 2009, 14:03
Ομάδα Δωρητών

Χαίρομαι που είναι εδώ, και ζητώ συγγνώμη για την τόσο αρνητική νωρίτερα.

Μόλις πάει να δείτε στατιστικά Arnt πάντα δίκιο!
Old 5ης Μαΐου 2009, 14:54
Ομάδα Δωρητών

WTF Αυτό είναι; Είναι που δεν έχουν βρεθεί στοιχεία; Αυτό δεν είναι αρκετά άντρας lol. Δώστε μας το κοκαλιάρικο.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.