![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το ξέρω ότι δεν συνδέονται με υπολογιστή, αλλά νομίζω ότι αυτό το καλύτερο μετά ούτως ή άλλως, ποτέ δεν ξέρεις.
http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Απόσπασμα:
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχω πάει και διαγράφεται με μια σειρά από παρατηρήσεις σε αυτό το νήμα που δεν είναι κατά κανένα τρόπο εποικοδομητικό.
Αυτό είναι ένα θέμα εκτός φόρουμ, ώστε αυτό το νήμα είναι απολύτως αποδεκτό να είναι εδώ, και αν, με κάποια τύχη, κάποιος είχε αναγνωρίσει αυτό το πρόσωπο, τότε θα ήταν καλό, ε; Δεν απαιτούνται απαντήσεις σε αυτό το νήμα αν δεν είναι εποικοδομητική ...
|
|
|||
|
|||
|
Έμαθα ότι σήμερα στο σχολείο ένα αγόρι ήξερα έλειπε για τρεις μέρες, βρέθηκε στην καλύτερη φίλους σπίτια ρίξει.
|
|
|
|||
|
|||
|
DANG Server, μου λείπει πάντα το καλό. Μολονότι, είναι εποικοδομητική σχέση δεν είναι; Μερικοί θα έλεγαν ζητώντας κάποιον καρφι μπάσταρδος δεν είναι εποικοδομητική. Από την άλλη πλευρά, εάν το πρόσωπο που ήταν πραγματικά καρφι κάθαρμα και δεν το ξέρουν, δεν θα πρέπει να είναι εποικοδομητική για να τους ενημερώσει;
Αλλά πάλι για το θέμα, πρέπει να βρεθεί ο Τζίμι Hat μάγκα; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Σιχαίνομαι να το πω αυτό, αν γνωρίζετε τον τύπο (αν και η ανάγνωση των ΕΠ που συνδέονται με την δεν νομίζω να το κάνεις), αλλά είναι πραγματικά ..
Αν havn't βρήκαν ή έχεις καμία ιδέα ακόμα είναι απίθανο ότι θα ... αγνοουμένων βρίσκονται συνήθως στο πρώτο είκοσι τέσσερις ώρες ή δεν σε όλα: sad: Φυσικά αυτό είναι η αστυνομία Εάν δεν επαναλαμβάνω για κάτι, όπως και σε μια πτήση κρατηθείσα πω το όνομά του. Δάχτυλα διασχίσει EH
|
|
|||
|
|||
|
Cheers για τη διαγραφή ότι, σχόλια όπως ότι ποτέ δεν βοηθούν, και μόνο να διαβάσετε το πρώτο, αλλά ακόμη. (αν μπορείτε να μου pm τους και τα ονόματα χρηστών έτσι ξέρω ποιος τους έκανε να thatd να είναι καλό;)
Nah i dont ξέρτε τον τύπο, αλλά νόμιζα ότι εάν υπάρχει μισή ευκαιρία τότε είναι κάτι που αξίζει να τη σύνδεση. Δυστυχώς αυτά havent βρήκαμε ακόμα, και επίσης δυστυχώς 4δ Νομίζω είστε εκεί, αλλά ίσως αξίζει ένα στιγμιότυπο. Δάχτυλα διασχίσει όπως σας πω όμως, καλή τύχη να 'em ... |
|
|
|||
|
|||
|
Η συνομιλία που ασκείται μόνο με το αν αυτό ήταν αρκετό για το θέμα, και ένα-δυο άχρηστα σχόλια. Τίποτα δεν ενδιαφέρουσα.
|
|||
|
|||
|
Πολύ καλά, θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι αρκετά για το θέμα με το οποίο είναι αυτό OFF-TOPIC τμήμα αλλά θα προχωρήσουμε.
Αλλά τα καλά νέα ... Θα έχουμε τον βρήκε:) πλέον ασφαλές και καλά στο σπίτι, οπότε συγγνώμη για βούλωμα μέχρι το φόρουμ σας με λεπτομέρειες ενός προσώπου που λείπουν, θα ήταν πολύ άσχημα για μένα, και χάρη serverguy για μετριασμό αυτό, καθώς και όλους όσους απάντησαν λογικά!! |
|
|
|||
|
|||
![]() Χαίρομαι που είναι εδώ, και ζητώ συγγνώμη για την τόσο αρνητική νωρίτερα. Μόλις πάει να δείτε στατιστικά Arnt πάντα δίκιο!
|
|||
|
|||
|
WTF Αυτό είναι; Είναι που δεν έχουν βρεθεί στοιχεία; Αυτό δεν είναι αρκετά άντρας lol. Δώστε μας το κοκαλιάρικο.
|