![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Znam da nije računala povezanih ali sam mislio, najbolji ovaj post svejedno, nikad ne znate. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam bila skroz obrisan niz komentara u tom slijedu, kao da nisu ni na koji način konstruktivno. Ovo je off topic forum, tako da ovaj thread je savršeno prihvatljivo da se ovdje, a ako je, po nekim šanse, netko nije prepoznao je ta osoba, onda bi bila dobra stvar, zar ne? Bez odgovora su potrebni u tom slijedu, osim ako su konstruktivni ...
|
| |||
| |||
| Našao sam se danas u školi da je dječak sam znao da je nestalo za tri dana, pronađen je u najboljim prijateljima kuće prolio. |
|
| |||
| |||
| Dang Server, uvijek sam propustiti dobre stvari. Iako je u odnosu konstruktivne zar ne? Neki će reći zovete nekoga jedan rat nije konstruktivno kopile. S druge strane, ako je osoba stvarno rat je bio kopile i ne znam, ne bi li se informirati konstruktivne njima? No, nazad na temu, oni su našli nakinđuriti Jimmy šeširu? |
|
| |||
| |||
| Mrzim ovo reći ako znate Gvido (Iako je čitanje OP li povezan s ne mislim da), ali je faktičan .. Ako oni havn't nađe ga ili je dobio bilo koji ideja još nije vjerojatno da će ... nestalih osoba se obično nalaze u prvih dvadeset i četiri sata ili nimalo: sad: Naravno da je, osim policije podići na nešto, kao što je rezerviran let u njegovo ime say. Prst križan eh
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Klicati za brisanje da komentari kao da nikada ne pomogne, ja samo čitati, ali još uvijek prvi. (ako mi ih mogao sati i korisnička imena, tako ja znam tko ih thatd biti dobri?) Nah ja dont znati Gvido, ali mislio sam ako postoji šansa pola onda nešto vrijedno linking to. Nažalost oni luka našao ga još, ali i žalosno 4d Mislim da ste vjerojatno ima pravo, ali vrijedi metak. Prst križan like you say though, sretno u 'em ... |
|
| |||
| |||
| U razgovoru sa samo nosio na to je li dovoljno na temu, i nekoliko beskorisnih komentara. Ništa zanimljivo.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sajam dosta, i mislite da bi trebalo da je dovoljno na temu sa ovim kao OFF-Topić poglavlje, ali tamo idemo. Ali dobra vijest ... Oni 'našao ga:) sada sigurno i kod kuće, tako žao clogging svoj forum sa detaljima od nestalih osoba, to je bio vrlo loš za mene, i hvala serverguy moderiranih za njega, i svatko tko je odgovorio razumno! |
|
| |||
| |||
![]() Drago mi je da je ovdje, a ja apologise za bitak na taj način negativne ranije. Samo ide arnt statistike pokazuju da se uvijek u pravu!
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF To je to? On je pronašao bez detalja? To nije dovoljno čovjeku lol. Daj nam mršavko. |