kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Eltűnt személy - most!

Reply

Téma eszközök
Old Április 26 2009, 14:56
Csoport tagja

Default Eltűnt személy - most!

Tudom, hogy nem számítógépes kapcsolatban, de azt gondoltam, a legjobb ez a poszt egyébként, sose tudni.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Idézet:
Mi a vonzó a segítséget, hogy Phil ATKINS, aki még nem látta, mivel vasárnap 19 ápr.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Phil tagja az All Wheel Drive Club és Steward a Howlin 'Wolf Challenge sorozatban. Lincolnshire-ben ő volt a hétvégén a klub XTC esemény.

Miután a lift Vissza a Egham Surrey egy barátom ő gyűjtötte az autót, és elment a saját lakás Bracknell, de még nem láttam azóta.

Arról panaszkodott, a közérzet a hétvégén, és tudjuk, hogy megpróbálta az orvos kinevezését hétfőn reggel, de sikertelenül. Ő felvette a kapcsolatot egy barátomnak hétfőn este, és azt mondta, hogy még mindig rosszul van, és kivágását Lefekvés korán, de ő nem volt otthon abban az időben.

Phil be a rendőrségnek az eltűnt személy.

A gépkocsit a fekete Mitsubishi Shogun Sport ilyesmi ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

A regisztrációs számot LA 56 LJL

Kérjük, hogy tartsa nyitva a szemed a ez a jármű, és ha látod, hogy jelentse a rendőrségnek.

Kérjük, ezt az üzenetet elküldeni bármilyen más fórumok, hogy gyakori. Ki kell használni a hatalom az internet terjedése a nettó széles és találjon Phil.

Thank You
Old Április 27 2009, 15:11
Moderátor Csoport

Én már át, és törölni kell néhány hozzászólás ebben a téma, mivel azok egyáltalán nem konstruktív.

Ez egy off topic fórum, így ez a téma tökéletesen elfogadható, hogy itt lehetek, és ha valami véletlen, valaki nem ismeri el ezt a személyt, akkor ez egy jó dolog, igaz?

Nincs válasz van szükség ebben a téma, kivéve, ha azok építő ...

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old 27. április 2009, 15:20
Csoport tagja

Ma rájöttem, az iskolában, hogy a fiú tudtam hiányzott három napig volt a legjobb barátok házak fészerbe.
Old Április 27 2009, 19:44
Donor Group

Dang Server mindig hiányozni a jó dolgokat. Bár a konstruktív relatív ugye? Egyesek azt mondják hív valaki egy patkány rohadék nem konstruktív. Másrészt, ha a személy tényleg egy patkány, disznó, és nem tudom, nem ez a konstruktív, hogy tájékoztassa őket?

De vissza a témára, már megtalálták a haver Jimmy Hat?
Old Április 28 2009, 08:30
Donor Group

Utálom ezt mondani, ha tudod, hogy a srác (Bár az OP olvasatban te kapcsolódó Nem hiszem, hogy nem), de az tényszerű ..

Ha havn't találtam rá, vagy van valami ötlete még, hogy valószínűleg nem fognak ... eltűnt személyek általában megtalálható az első huszonnégy órán belül, vagy egyáltalán nem: sad:

Természetesen ez az, ha a rendőrség vegye fel valamit, mint a repülés könyvelt nevét mondják.

Ujjak keresztbe eh
Old Május 1 2009, 13:44
Csoport tagja

Cheers törlését, hogy a megjegyzések, mint hogy soha nem segít, csak olvasni az első, de még mindig. (ha pm nekem, és a felhasználónevek úgy tudom, ki tette őket thatd jó?)

Nah én dont tud a srác, de gondoltam, ha van egy fél esélyt akkor ér valamit linket. Sajnos ezek havent találtam még meg, és sajnos 4d azt hiszem talán ott, de megéri a lövés.

Ujjak keresztbe, mint maga mondja, hogy a jó szerencse, hogy "em ...
Old Május 1 2009, 15:53
Moderátor Csoport

A beszélgetést csak végezni, hogy ez a téma volt elég, és egy-két haszontalan megjegyzéseket. Semmi érdekes.

Old Május 5 2009, 13:46
Csoport tagja

Helyes, azt hiszem ez a téma elég ennek az az OFF-TOPIC, de ott is van.

De jó hír ... Most találtam rá:) most már biztonságban és jól otthon, így sajnálom eltömődés fel fórum részleteit egy eltűnt személy, ez nagyon rossz nekem, és köszönöm serverguy a mérséklő, és mindenki, aki válaszolt okosan!
Old Május 5 2009, 14:03
Donor Group

Örülök, hogy itt van, és bocsánatot kérek, amiért így negatív korábban.

Csak megy a statisztikák azt mutatják, Arnt mindig van!
Old Május 5 2009, 14:54
Donor Group

WTF Ennyi? Már nem találtam részletek? Ez nem elég ember lol. Add a sovány.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Jsdvwsdk.dll nem található csak az IE8 Pamela Web böngésző és FTP Clients 0 5. jún 2009 23:52
Szerver nem található needhelp Hálózatépítés, Modems & VoIP 17 15. április 2008 18:40
Középkori First Person Shooters? Jack06 PC és konzol játékok 4 3. március 2008 19:15
Need tapasztalt OS személy Toldo A Windows operációs rendszerek 3 30. január 2008 22:28
HDD not found Menzina Drives & Removable Media 5 30. december 2007 17:26
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.