![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy nem számítógépes kapcsolatban, de azt gondoltam, a legjobb ez a poszt egyébként, sose tudni. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Idézet:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én már át, és törölni kell néhány hozzászólás ebben a téma, mivel azok egyáltalán nem konstruktív. Ez egy off topic fórum, így ez a téma tökéletesen elfogadható, hogy itt lehetek, és ha valami véletlen, valaki nem ismeri el ezt a személyt, akkor ez egy jó dolog, igaz? Nincs válasz van szükség ebben a téma, kivéve, ha azok építő ...
|
| |||
| |||
| Ma rájöttem, az iskolában, hogy a fiú tudtam hiányzott három napig volt a legjobb barátok házak fészerbe. |
|
| |||
| |||
| Dang Server mindig hiányozni a jó dolgokat. Bár a konstruktív relatív ugye? Egyesek azt mondják hív valaki egy patkány rohadék nem konstruktív. Másrészt, ha a személy tényleg egy patkány, disznó, és nem tudom, nem ez a konstruktív, hogy tájékoztassa őket? De vissza a témára, már megtalálták a haver Jimmy Hat? |
|
| |||
| |||
| Utálom ezt mondani, ha tudod, hogy a srác (Bár az OP olvasatban te kapcsolódó Nem hiszem, hogy nem), de az tényszerű .. Ha havn't találtam rá, vagy van valami ötlete még, hogy valószínűleg nem fognak ... eltűnt személyek általában megtalálható az első huszonnégy órán belül, vagy egyáltalán nem: sad: Természetesen ez az, ha a rendőrség vegye fel valamit, mint a repülés könyvelt nevét mondják. Ujjak keresztbe eh
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cheers törlését, hogy a megjegyzések, mint hogy soha nem segít, csak olvasni az első, de még mindig. (ha pm nekem, és a felhasználónevek úgy tudom, ki tette őket thatd jó?) Nah én dont tud a srác, de gondoltam, ha van egy fél esélyt akkor ér valamit linket. Sajnos ezek havent találtam még meg, és sajnos 4d azt hiszem talán ott, de megéri a lövés. Ujjak keresztbe, mint maga mondja, hogy a jó szerencse, hogy "em ... |
|
| |||
| |||
| A beszélgetést csak végezni, hogy ez a téma volt elég, és egy-két haszontalan megjegyzéseket. Semmi érdekes.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Helyes, azt hiszem ez a téma elég ennek az az OFF-TOPIC, de ott is van. De jó hír ... Most találtam rá:) most már biztonságban és jól otthon, így sajnálom eltömődés fel fórum részleteit egy eltűnt személy, ez nagyon rossz nekem, és köszönöm serverguy a mérséklő, és mindenki, aki válaszolt okosan! |
|
| |||
| |||
![]() Örülök, hogy itt van, és bocsánatot kérek, amiért így negatív korábban. Csak megy a statisztikák azt mutatják, Arnt mindig van!
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF Ennyi? Már nem találtam részletek? Ez nem elég ember lol. Add a sovány. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Jsdvwsdk.dll nem található csak az IE8 | Pamela | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Szerver nem található | needhelp | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 17 | 15. április 2008 18:40 |
| Középkori First Person Shooters? | Jack06 | PC és konzol játékok | 4 | 3. március 2008 19:15 |
| Need tapasztalt OS személy | Toldo | A Windows operációs rendszerek | 3 | 30. január 2008 22:28 |
| HDD not found | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30. december 2007 17:26 |
| Téma eszközök | |
| |