פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

אדם חסר - עכשיו מציאה!

Reply

שרשרת כלים
Old 26 אפריל 2009, 14:56
חבר קבוצת

Default אדם חסר - עכשיו מציאה!

אני יודע שזה לא קשור למחשב אבל אני חשבתי לכתוב את זה בצורה הטובה ביותר בכל מקרה, אתה לא יודע.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

ציטוט:
אנחנו appealing for your help למצוא פיל ATKINS מי לא ראיתי מאז יום ראשון 19 באפריל.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

פיל הוא חבר של כל גלגל כונן מועדון לדיל של Howlin 'וולף האתגר בסדרה. הוא היה Lincolnshire בסוף השבוע האחרון עבור המועדון של XTC האירוע.

אחרי שיש טרמפ חזרה Egham ב Surrey עם חבר שלו הוא שנאספו המכונית שלו והשאיר שטוח ב Bracknell אבל לא ראיתי מאז.

הוא התלונן הרגשה של חולה בסוף השבוע ואנחנו יודעים שהוא ניסה להפוך את מינויו של רופא ביום שני בבוקר, אף על פי unsuccessfully. הוא יצר קשר עם חבר ביום שני בערב ואמר שהוא עדיין לא בקו הבריאות גדיעה והיה הולך לישון מוקדם, אך הוא לא היה בבית באותה שעה.

פיל כבר דיווחו למשטרה בתור אדם חסר.

המכונית שלו היא שחורה מיצובישי Shogun ספורט כזה ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

מספר הרישום שלו הוא LA 56 LJL

אנא האם אתה יכול להשאיר את העיניים מקולף זה הרכב, ואם אתה רואה את זה כדי לדווח על כך למשטרה.

אנא גם לפרסם הודעה זו בכל פורום אחר שאתה תכופות. אנחנו צריכים את הכוח של שימוש באינטרנט כדי להפיץ את וטנ רחב ולמצוא פיל.

תודה
Old 27 אפריל 2009, 15:11
מנהל קבוצת

יש לי עבר או נמחק מספר תגובות פתיל זה כמו שהם לא בכל דרך בונה.

זה מחוץ לנושא הפורום, אז זה מקובל פתיל הוא מושלם כדי להיות כאן, ואם, לפי כמה סיכוי, שמישהו עשה להכיר את האדם הזה, אז זה יהיה דבר טוב, נכון?

אין תגובות נדרשים פתיל זה אלא אם כן הם בונה ...

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 27 אפריל 2009, 15:20
חבר קבוצת

גיליתי היום בבית הספר, כי ידעתי את הילד היה חסר במשך שלושה ימים, היה הטוב ביותר למצוא חברים הבתים לשפוך.
Old 27 אפריל 2009, 19:44
קבוצת תורמים

שרת לעזאזל, אני תמיד מתגעגע את חומר טוב. אמנם, היא בונה יחסית זה לא? חלקם היו אומרים על מישהו קורא עכברוש ממזר הוא לא בונה. מצד שני, אם אדם באמת היה עכברוש ממזר ולא יודע את זה, זה לא להיות בונה על מנת ליידע אותם?

אבל חזרה על הנושא, הם צריכים למצוא את ג 'ימי אחי הכובע?
Old 28 אפריל 2009, 08:30
קבוצת תורמים

אני שונא להגיד את זה אם אתה מכיר את הבחור (למרות קריאת op אתה מקושר אני לא חושב שאתה עושה), אבל זה עובדתי ..

אם הם מצאו אותו havn't או יש לך רעיון זה עדיין לא סביר שהם יהיו ... חסר אנשים הם בדרך כלל למצוא את הראשון עשרים וארבע שעות או בכלל לא: עצוב:

כמובן, אלא אם כן זה להרים את המשטרה על משהו, כמו ב-Flight booked אומר את שמו.

אצבעות עבר אה
Old 1 במאי 2009, 13:44
חבר קבוצת

לחיים למחוק את זה, כי לעולם לא תגובות כמו עזרה, אני רק קורא את הראשון, אבל עדיין. (אם אתה יכול PM לי אותם ואת שמות משתמש, כך שאני יודע מי עשה אותם thatd להיות טוב?)

Dont אני לא מכיר את הבחור, אבל חשבתי שאם יש סיכוי של חצי אז זה שווה משהו מקושרת. לצערי havent הם מצאו אותו עדיין, וגם 4d לצערי אני חושב שאתה כנראה ממש שם אבל שווה זריקה.

עבר אצבעות כמו שאתה אומר בכל זאת, מזל טוב על אותם ...
Old 1 במאי 2009, 15:53
מנהל קבוצת

השיחה אל הפועל רק על השאלה האם זה היה מספיק על הנושא, ועל כמה חסר תועלת תגובות. שום דבר מעניין.

Old 5 במאי 2009, 13:46
חבר קבוצת

סביר מספיק, אני צריך לחשוב על זה נושא מספיק עם זה להיות off-topic אבל הקטע הנה.

אבל חדשות טובות ... שהם מצאו אותו:) עכשיו בטוח גם בבית, כל כך מצטערת עבור clogging את הפורום עם הפרטים של אדם חסר, זה היה רע מאוד של לי, ותודה serverguy עבור moderating זה, וכולם מי ענה sensibly!!
Old 5 במאי 2009, 14:03
קבוצת תורמים

אני שמח שזה כאן, ואני להתנצל על היותך כל כך שלילית קודמת.

פשוט ממשיך להציג נתונים סטטיסטיים arnt תמיד צודק!
Old 5 במאי 2009, 14:54
קבוצת תורמים

WTF זה הכל? הוא כבר נמצא ללא שום פרטים? זה לא מספיק גבר LOL. תן לנו את רזה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Jsdvwsdk.dll לא ניתן למצוא רק ב-IE8 פאמלה דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 0 ה -5 בחודש יוני 2009 23:52
השרת לא נמצא needhelp רישות, מודמים & VoIP 17 ה -15 לאפריל 2008 18:40
ימי ראשון אדם Shooters? Jack06 PC & קונסולת משחקים 4 3rd מרץ 2008 19:15
צריך אדם מנוסה OS Toldo מערכות ההפעלה Windows 3 עד ה -30 בחודש ינואר 2008 22:28
HDD לא נמצא Menzina כוננים & נשלפת 5 30 דצמבר 2007 17:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.