![]() |
|
| |||
| |||
| אני יודע שזה לא קשור למחשב אבל אני חשבתי לכתוב את זה בצורה הטובה ביותר בכל מקרה, אתה לא יודע. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי עבר או נמחק מספר תגובות פתיל זה כמו שהם לא בכל דרך בונה. זה מחוץ לנושא הפורום, אז זה מקובל פתיל הוא מושלם כדי להיות כאן, ואם, לפי כמה סיכוי, שמישהו עשה להכיר את האדם הזה, אז זה יהיה דבר טוב, נכון? אין תגובות נדרשים פתיל זה אלא אם כן הם בונה ...
|
| |||
| |||
| גיליתי היום בבית הספר, כי ידעתי את הילד היה חסר במשך שלושה ימים, היה הטוב ביותר למצוא חברים הבתים לשפוך. |
|
| |||
| |||
| שרת לעזאזל, אני תמיד מתגעגע את חומר טוב. אמנם, היא בונה יחסית זה לא? חלקם היו אומרים על מישהו קורא עכברוש ממזר הוא לא בונה. מצד שני, אם אדם באמת היה עכברוש ממזר ולא יודע את זה, זה לא להיות בונה על מנת ליידע אותם? אבל חזרה על הנושא, הם צריכים למצוא את ג 'ימי אחי הכובע? |
|
| |||
| |||
| אני שונא להגיד את זה אם אתה מכיר את הבחור (למרות קריאת op אתה מקושר אני לא חושב שאתה עושה), אבל זה עובדתי .. אם הם מצאו אותו havn't או יש לך רעיון זה עדיין לא סביר שהם יהיו ... חסר אנשים הם בדרך כלל למצוא את הראשון עשרים וארבע שעות או בכלל לא: עצוב: כמובן, אלא אם כן זה להרים את המשטרה על משהו, כמו ב-Flight booked אומר את שמו. אצבעות עבר אה
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| לחיים למחוק את זה, כי לעולם לא תגובות כמו עזרה, אני רק קורא את הראשון, אבל עדיין. (אם אתה יכול PM לי אותם ואת שמות משתמש, כך שאני יודע מי עשה אותם thatd להיות טוב?) Dont אני לא מכיר את הבחור, אבל חשבתי שאם יש סיכוי של חצי אז זה שווה משהו מקושרת. לצערי havent הם מצאו אותו עדיין, וגם 4d לצערי אני חושב שאתה כנראה ממש שם אבל שווה זריקה. עבר אצבעות כמו שאתה אומר בכל זאת, מזל טוב על אותם ... |
|
| |||
| |||
| השיחה אל הפועל רק על השאלה האם זה היה מספיק על הנושא, ועל כמה חסר תועלת תגובות. שום דבר מעניין.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| סביר מספיק, אני צריך לחשוב על זה נושא מספיק עם זה להיות off-topic אבל הקטע הנה. אבל חדשות טובות ... שהם מצאו אותו:) עכשיו בטוח גם בבית, כל כך מצטערת עבור clogging את הפורום עם הפרטים של אדם חסר, זה היה רע מאוד של לי, ותודה serverguy עבור moderating זה, וכולם מי ענה sensibly!! |
|
| |||
| |||
![]() אני שמח שזה כאן, ואני להתנצל על היותך כל כך שלילית קודמת. פשוט ממשיך להציג נתונים סטטיסטיים arnt תמיד צודק!
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF זה הכל? הוא כבר נמצא ללא שום פרטים? זה לא מספיק גבר LOL. תן לנו את רזה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Jsdvwsdk.dll לא ניתן למצוא רק ב-IE8 | פאמלה | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 23:52 |
| השרת לא נמצא | needhelp | רישות, מודמים & VoIP | 17 | ה -15 לאפריל 2008 18:40 |
| ימי ראשון אדם Shooters? | Jack06 | PC & קונסולת משחקים | 4 | 3rd מרץ 2008 19:15 |
| צריך אדם מנוסה OS | Toldo | מערכות ההפעלה Windows | 3 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 22:28 |
| HDD לא נמצא | Menzina | כוננים & נשלפת | 5 | 30 דצמבר 2007 17:26 |
| שרשרת כלים | |
| |