mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Dingęs asmuo - Dabar Found!

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 26, 2009, 14:56
Narys

Default Dingęs asmuo - Dabar Found!

Žinau, kad ne su kompiuteriais susijusi, bet aš pagalvojau, kad geriau rašyti tai vistiek, jūs niekada nežinote.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Citata:
Mes kreipiamės į jūsų pagalba rasti PHIL ATKINS, kurie nebuvo matyti, nes sekmadienis balandis 19.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Phil yra nuo Visi Ratų Club tvarkytojas Howlin 'Wolf Challenge "serijos narys. Jis buvo Lincolnshire paskutinis savaitgalis klubo XTC atveju.

Po to, kai liftas Atgal į Egham Surrey su draugu jis surinktų jo automobilio ir palikti savo bute Bracknell, bet nebuvo matyti, nes.

Jis skundėsi bloga blogai per savaitgalį ir mes žinome, jis bandė padaryti gydytojo paskyrimo pirmadienį ryte, nors ir nesėkmingai. Jis kreipėsi draugui pirmadienį vakare ir pasakė, kad jis vis dar kirtimai blogai ir buvo eiti miegoti anksti, tačiau jis buvo ne namie tuo metu.

Phil buvo pranešta kaip dingusio asmens policijai.

Jo automobilis Juodosios Mitsubishi Shogun "sporto kaip tai ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

Jo registracijos numeris LA 56 LJL

Prašome galėtų išlaikyti jūsų akis nulupti už šią transporto priemonę, ir jei matote, ji apie tai praneša policijai.

Prašome pat po šio pranešimo apie kitus forumus, kad jūs dažnai. Turime pasinaudoti interneto galia skleisti neto pločio ir rasti Phil.

Ačiū
Old Balandis 27, 2009, 15:11
Moderatorius Grupė

Man buvo per išbraukiamos ir komentarų šioje temoje skaičių, nes jie neturi jokios konstruktyviai.

Tai ne į temą forume, kad šioje temoje yra visiškai priimtina, kad būti čia, ir jeigu, kai kurios galimybę, nors nebuvo pripažinti šį asmenį, jis būtų geras dalykas, tiesa?

Atsakymų reikalaujama šioje temoje, jeigu jie yra konstruktyvus ...

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Balandis 27, 2009, 15:20
Narys

Sužinojau, šiandien mokykloje, kad berniukas, aš žinojau, kad trūksta tris dienas, buvo rastas geriausi draugai namų patalpų.
Old Balandis 27, 2009, 19:44
Donorų grupės

Dang Server, aš visada Miss good stuff. Nors konstruktyvus yra santykinis tai ne? Kai pasakys kas nors skambinti žiurkės Bastard nėra konstruktyvus. Kita vertus, jei asmuo tikrai buvo žiurkė Bastard ir nežinojo, nebus jis bus konstruktyvus, kad juos informuoti?

Bet atgal į temą, kad jie rado dude Inga Hat?
Old Balandis 28, 2009, 08:30
Donorų grupės

Nenoriu pasakyti, jei žinote, vaikinas (Nors skaitant OP jūs susijusios su I don't think you do), bet tai yra faktinių ..

Jei jie havn't rasiu, ar turite idėją, bet dar mažai tikėtina, jie bus ... dingusius asmenis, paprastai rasti pirmuosius dvidešimt keturias valandas, arba ne visai: sad:

Žinoma, tai nebent policijos įlaipinti dėl ko, pavyzdžiui, skrydžio įrašė savo vardą pasakyti.

Fingers kirto EH

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Gegužė 1, 2009, 13:44
Narys

Cheers išbraukiant, kad komentarai, kaip kad niekada padėti, aš tik skaityti pirmąjį, bet vis tiek. (jei galima pm man jas ir vardai, kad aš žinau, kas padarė juos thatd būti gerai?)

Nah i dont know vaikinas, bet aš pagalvojau, jei Pusė šansas tada kažkas verta pavyzdžiai. Deja, jie rado jį dar neturite, o taip pat deja 4d I think you're right there, bet tikriausiai verta kadro.

Fingers kirto kaip tu sakai, nors, sėkmės 'em ...
Old Gegužė 1, 2009, 15:53
Moderatorius Grupė

Pokalbis tiesiog vykdė su ar ši tema buvo pakankamai, ir nuo nereikalingų pastabų pora. Nieko įdomaus.

Old Gegužė 5, 2009, 13:46
Narys

Sąžininga pakankamai, aš manau, turėtų jis yra pakankamai su šia tema yra Off-Topic skyrių, tačiau mes einame.

Tačiau gera žinia ... Jie rado jį:) dabar saugus ir gerai namuose, todėl atsiprašau už neužsikimš jūsų forumą su informacija apie dingusį asmenį, kad buvo labai blogai apie mane, ir ačiū už serverguy nuosaikesnis ji, ir visiems, kurie atsakė protingai!
Old Gegužė 5, 2009, 14:03
Donorų grupės

Džiaugiamės, kad čia jis, ir aš atsiprašau už tai, kad neigiamas anksčiau.

Tiesiog tenka parodyti Statistika Arnt visada teisus!
Old Gegužė 5, 2009, 14:54
Donorų grupės

WTF That's it? Jis buvo rasta jokių detalių? Tai nėra pakankamai vyras lol. Duok mums liesas.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.