![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Žinau, kad ne su kompiuteriais susijusi, bet aš pagalvojau, kad geriau rašyti tai vistiek, jūs niekada nežinote. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man buvo per išbraukiamos ir komentarų šioje temoje skaičių, nes jie neturi jokios konstruktyviai. Tai ne į temą forume, kad šioje temoje yra visiškai priimtina, kad būti čia, ir jeigu, kai kurios galimybę, nors nebuvo pripažinti šį asmenį, jis būtų geras dalykas, tiesa? Atsakymų reikalaujama šioje temoje, jeigu jie yra konstruktyvus ...
|
| |||
| |||
| Sužinojau, šiandien mokykloje, kad berniukas, aš žinojau, kad trūksta tris dienas, buvo rastas geriausi draugai namų patalpų. |
|
| |||
| |||
| Dang Server, aš visada Miss good stuff. Nors konstruktyvus yra santykinis tai ne? Kai pasakys kas nors skambinti žiurkės Bastard nėra konstruktyvus. Kita vertus, jei asmuo tikrai buvo žiurkė Bastard ir nežinojo, nebus jis bus konstruktyvus, kad juos informuoti? Bet atgal į temą, kad jie rado dude Inga Hat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenoriu pasakyti, jei žinote, vaikinas (Nors skaitant OP jūs susijusios su I don't think you do), bet tai yra faktinių .. Jei jie havn't rasiu, ar turite idėją, bet dar mažai tikėtina, jie bus ... dingusius asmenis, paprastai rasti pirmuosius dvidešimt keturias valandas, arba ne visai: sad: Žinoma, tai nebent policijos įlaipinti dėl ko, pavyzdžiui, skrydžio įrašė savo vardą pasakyti. Fingers kirto EH
|
| |||
| |||
| Cheers išbraukiant, kad komentarai, kaip kad niekada padėti, aš tik skaityti pirmąjį, bet vis tiek. (jei galima pm man jas ir vardai, kad aš žinau, kas padarė juos thatd būti gerai?) Nah i dont know vaikinas, bet aš pagalvojau, jei Pusė šansas tada kažkas verta pavyzdžiai. Deja, jie rado jį dar neturite, o taip pat deja 4d I think you're right there, bet tikriausiai verta kadro. Fingers kirto kaip tu sakai, nors, sėkmės 'em ... |
|
| |||
| |||
| Pokalbis tiesiog vykdė su ar ši tema buvo pakankamai, ir nuo nereikalingų pastabų pora. Nieko įdomaus.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sąžininga pakankamai, aš manau, turėtų jis yra pakankamai su šia tema yra Off-Topic skyrių, tačiau mes einame. Tačiau gera žinia ... Jie rado jį:) dabar saugus ir gerai namuose, todėl atsiprašau už neužsikimš jūsų forumą su informacija apie dingusį asmenį, kad buvo labai blogai apie mane, ir ačiū už serverguy nuosaikesnis ji, ir visiems, kurie atsakė protingai! |
|
| |||
| |||
![]() Džiaugiamės, kad čia jis, ir aš atsiprašau už tai, kad neigiamas anksčiau. Tiesiog tenka parodyti Statistika Arnt visada teisus!
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF That's it? Jis buvo rasta jokių detalių? Tai nėra pakankamai vyras lol. Duok mums liesas. |