mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Missing Person - Tagad Found!

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 26, 2009, 14:56
Loceklis

Default Missing Person - Tagad Found!

Es zinu, ka nav datorā saistītu, bet es domāju, vislabāk post tas vienalga, jūs nekad nezināt.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Quote:
Mums ir pievilcīgi, lai jūsu palīdzību atrast PHIL ATKINS, kas nav novērots kopš svētdiena 19 aprīlis.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Phil ir loceklis All Wheel Drive Club un Steward of Howlin 'Wolf Challenge sērijas. Viņš bija Lincolnshire pagājušās nedēļas nogalē, lai kluba XTC notikumu.

Pēc tam, kad lifts atpakaļ Egham in Surrey ar draugu viņš savāc viņa automašīnu un atstāj savu dzīvokli Bracknell, bet nav novērots kopš.

Viņš sūdzējās par sajūtu slimo vairāk nekā nedēļas nogalē un mēs zinām, viņš mēģināja veikt ārsta amatā pirmdien no rīta, taču neveiksmīgi. Viņš sazinājās ar draugu pirmdien vakarā un teica, viņš joprojām ciršanu nevesels un bija iet gulēt agrāk, tomēr viņš nav mājās tajā laikā.

Phil ir ziņots par pazudušu personu policijai.

Viņa auto ir Black Mitsubishi Shogun Sport līdzīgs šim ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

Viņa reģistrācijas numurs ir LA 56 LJL

Lūdzu, vai jūs varētu turēt acis mizotiem šim transportlīdzeklim, un ja jūs redzat to ziņot to policijai.

Lūdzu arī izlikt šo ziņojumu par visiem citiem forumiem, ka jūs bieži. Mums ir jāizmanto pilnvaras internetu, lai izplatītu neto plašs un atrast Phil.

Paldies
Old Aprīlis 27, 2009, 15:11
Moderator Group

Man ir nācies iet un svītroja vairākus komentārus šajā thread tie nav nekādi konstruktīvi.

Tas ir off topic forumā, tādēļ šis pavediens ir pilnīgi pieņemams būt šeit, un ja dažas nejauši, kāds ir atzinusi šo personu, tad tas būtu labi, vai ne?

Nav atbildes tiek prasīts šajā thread ja vien tie nav konstruktīvi ...

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Aprīlis 27, 2009, 15:20
Loceklis

Es uzzināju šodien skolā, ka zēns es zināju, ka trūka trīs dienas, tika konstatēts, labāko draugu mājas nojume.
Old Aprīlis 27, 2009, 19:44
Donors Group

Dang Server, es vienmēr garām labas lietas. Lai gan, konstruktīvs ir relatīvs vai ne? Daži varētu teikt, aicinot kādu žurku bastards nav konstruktīva. No otras puses, ja persona tiešām bija žurku bastards un nav zināms, vai tas nebūtu konstruktīvs, lai informētu viņus?

Bet atpakaļ uz tēmu, ir viņi atrada dude Jimmy Hat?
Old Aprīlis 28, 2009, 08:30
Donors Group

I hate teikt, ja jūs zināt puisis (Lai gan lasījums DP Jūs atvērāt es nedomāju, ka tu), bet tas ir faktu ..

Ja viņi havn't atrada vai kļuvusi jebkura ideja tomēr ir maz ticams, tas būs ... pazudušām personām parasti ir atrodamas pirmās divdesmit četrām stundām vai nav viss: sad:

Protams, tas ir, ja policija paņemt līdzi kaut ko, piemēram, lidojums iegrāmato savu vārdu teikt.

Īkšķus eh
Old Maijs 1, 2009, 13:44
Loceklis

Cheers svītrota, ka, komentāri, piemēram, ka nekad palīdzēt, es tikai izlasīt vispirms vienu, bet tomēr. (ja jūs varētu pm man tos un lietotājvārdi, lai es zinu, kas par viņiem thatd labi?)

Nah Nezinu puisis, bet es domāju, ja tur ir puse iespēja, tad tas ir kaut ko vērts saistot to. Diemžēl tie havent atrada vēl, un arī diemžēl 4d Es domāju, ka jūs droši vien labi tur, bet tas ir vērts shot.

Īkšķus kā jūs sakāt, lai gan, veiksmi 'em ...
Old Maijs 1, 2009, 15:53
Moderator Group

Saruna tieši veic ar vai tas ir par tēmu nepietiek, un pāris bezjēdzīgi komentārus. Nekas interesants.

Old Maijs 5, 2009, 13:46
Loceklis

Godīga pietiekami, es domāju, ka tas ir par tēmu pietiek ar tas ir OFF-TOPIC sadaļā, bet tur mums iet.

Bet laba ziņa ... Viņi ir atraduši viņam:) tagad droši un labi mājās, tāpēc atvainojamies par aizsērēšanu savu forumu ar informāciju par pazudušu personu, tas bija ļoti slikti par mani, un pateicoties serverguy par palēninās tā, un visiem, kas atbildēja saprātīgi!
Old Maijs 5, 2009, 14:03
Donors Group

Priecīgs šeit, un es atvainojos par to tik negatīvas agrāk.

Tikai tas parāda statistika Arnt vienmēr taisnība!
Old Maijs 5, 2009, 14:54
Donors Group

WTF That's it? Viņš ir pierādījies nekāda informācija? Tas nav pietiekami cilvēks lol. Dodiet mums izdilis.
Reply

Register

Bookmarks