![]() |
|
| |||
| |||
| Es zinu, ka nav datorā saistītu, bet es domāju, vislabāk post tas vienalga, jūs nekad nezināt. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir nācies iet un svītroja vairākus komentārus šajā thread tie nav nekādi konstruktīvi. Tas ir off topic forumā, tādēļ šis pavediens ir pilnīgi pieņemams būt šeit, un ja dažas nejauši, kāds ir atzinusi šo personu, tad tas būtu labi, vai ne? Nav atbildes tiek prasīts šajā thread ja vien tie nav konstruktīvi ...
|
| |||
| |||
| Es uzzināju šodien skolā, ka zēns es zināju, ka trūka trīs dienas, tika konstatēts, labāko draugu mājas nojume. |
|
| |||
| |||
| Dang Server, es vienmēr garām labas lietas. Lai gan, konstruktīvs ir relatīvs vai ne? Daži varētu teikt, aicinot kādu žurku bastards nav konstruktīva. No otras puses, ja persona tiešām bija žurku bastards un nav zināms, vai tas nebūtu konstruktīvs, lai informētu viņus? Bet atpakaļ uz tēmu, ir viņi atrada dude Jimmy Hat? |
|
| |||
| |||
| I hate teikt, ja jūs zināt puisis (Lai gan lasījums DP Jūs atvērāt es nedomāju, ka tu), bet tas ir faktu .. Ja viņi havn't atrada vai kļuvusi jebkura ideja tomēr ir maz ticams, tas būs ... pazudušām personām parasti ir atrodamas pirmās divdesmit četrām stundām vai nav viss: sad: Protams, tas ir, ja policija paņemt līdzi kaut ko, piemēram, lidojums iegrāmato savu vārdu teikt. Īkšķus eh
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cheers svītrota, ka, komentāri, piemēram, ka nekad palīdzēt, es tikai izlasīt vispirms vienu, bet tomēr. (ja jūs varētu pm man tos un lietotājvārdi, lai es zinu, kas par viņiem thatd labi?) Nah Nezinu puisis, bet es domāju, ja tur ir puse iespēja, tad tas ir kaut ko vērts saistot to. Diemžēl tie havent atrada vēl, un arī diemžēl 4d Es domāju, ka jūs droši vien labi tur, bet tas ir vērts shot. Īkšķus kā jūs sakāt, lai gan, veiksmi 'em ... |
|
| |||
| |||
| Saruna tieši veic ar vai tas ir par tēmu nepietiek, un pāris bezjēdzīgi komentārus. Nekas interesants.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Godīga pietiekami, es domāju, ka tas ir par tēmu pietiek ar tas ir OFF-TOPIC sadaļā, bet tur mums iet. Bet laba ziņa ... Viņi ir atraduši viņam:) tagad droši un labi mājās, tāpēc atvainojamies par aizsērēšanu savu forumu ar informāciju par pazudušu personu, tas bija ļoti slikti par mani, un pateicoties serverguy par palēninās tā, un visiem, kas atbildēja saprātīgi! |
|
| |||
| |||
![]() Priecīgs šeit, un es atvainojos par to tik negatīvas agrāk. Tikai tas parāda statistika Arnt vienmēr taisnība!
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF That's it? Viņš ir pierādījies nekāda informācija? Tas nav pietiekami cilvēks lol. Dodiet mums izdilis. |
![]() |
|
| Bookmarks |