rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Zaginiony - Znalezione teraz!

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 kwiecień 2009, 14:56
Członek grupy

Default Zaginiony - Znalezione teraz!

Wiem, że podobne, ale komputer nie myślałem, że najlepsze i tak po tym, nigdy nie wiesz.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Cytat:
Jesteśmy atrakcyjną dla Twojej pomocy, aby znaleźć PHIL ATKINS który nie obserwowano od niedziela, 19 kwietnia.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Phil jest członkiem All Wheel Drive Club i Steward z Howlin 'Wolf Challenge serii. Był w ostatni weekend Lincolnshire do klubu XTC zdarzenia.

Po dźwigu z powrotem do Egham w Surrey z przyjacielem zbierane on swój samochód i wyjechał do swojego mieszkania w Bracknell, ale nie obserwowano od.

On skarżył poczucia złego w weekendy i wiemy, że próbował dokonać lekarza powołaniu w poniedziałek rano, choć bezskutecznie. On skontaktowała się ze znajomym w poniedziałek wieczorem i powiedział, że był chory nadal wyrębie i położeniem się do łóżka wcześnie, jednak nie był w domu w tym czasie.

Phil zostało zgłoszone policji jako zaginiony.

Jego samochód jest czarny Mitsubishi Shogun Sport podobny do tego ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

Jego numer rejestracyjny jest LA 56 LJL

Proszę możesz zachować swoje oczy obrane za ten samochód i jeśli go o tym fakcie policję.

Proszę również po tej wiadomości na temat wszelkich innych Forum że częste. Musimy użyć siły Internetu do rozprzestrzeniania netto znaleźć szeroki i Phil.

Thank You
Old 27 kwietnia 2009, 15:11
Moderator grupy

I zostały usunięte i poprzez szereg uwag w tym wątku, ponieważ nie są one w żaden sposób konstruktywny.

Jest to forum off topic, więc tego wątku jest całkowicie dopuszczalne, aby być tutaj, a jeśli przez kilka szansę, ktoś zrobił uznania tej osoby, wówczas byłoby dobrą rzeczą, prawda?

Nie wymagane są odpowiedzi w tym wątku, chyba że są one konstruktywne ...

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 27 kwietnia 2009, 15:20
Członek grupy

I dowiedziałam się dziś w szkole, że chłopiec Wiedziałem brakuje na trzy dni, została znaleziona w najlepszych przyjaciół domy kurnika.
Old 27 kwietnia 2009, 19:44
Grupa dawcy

Dang serwera, zawsze brakuje dobrych rzeczy. Mimo, konstruktywne jest względne to nie? Niektórzy twierdzą, wzywając kogoś szczur draniu nie jest konstruktywne. Z drugiej strony, jeśli osoba była na szczurach drania i nie wie, czy nie byłoby konstruktywne celu poinformowania ich?

Ale wracając na temat, czy mają one znaleźć dude Jimmy Hat?
Old 28. kwietnia 2009, 08:30
Grupa dawcy

I hate to say, jeśli wiesz, że facet (Chociaż czytania PO jest związany z I don't think you robić), ale jest faktyczne ..

Jeżeli havn't Znaleziono go lub masz jakiś pomysł jeszcze jest mało prawdopodobne, że będzie ... osób zaginionych są zazwyczaj w pierwszej dwadzieścia cztery godziny lub wcale: sad:

Oczywiście, że to chyba policja wybrać się na coś, jak zarezerwowany lot w jego imieniu powiedzieć.

Palce przekreślony eh

My System: FordyPC

Procesor (y):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Płyta główna:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Pamięć RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Karta graficzna (y):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1 TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III 500W & Earthwatts
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (y):
2 x Acer P193WAd
Operating System (-y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 1 maja 2009, 13:44
Członek grupy

Cheers usuwania, że komentarze, że jak nie pomoże, i tylko czytać pierwszą, ale nadal. (jeśli można je po południu mnie i tak wiem, nazwy użytkowników, którzy dokonali ich thatd być dobre?)

Nah i dont know the guy, ale myślałem, jeżeli istnieje szansa pół to jest coś warte linkami do. Niestety nie znaleziono go jeszcze nie miałaś, a także niestety 4d I think you're prawdopodobnie tam, ale warto spróbować.

Palce skrzyżowane jak mówisz jednak szczęście do 'em ...
Old 1 maja 2009, 15:53
Moderator grupy

Rozmowy prowadzone tylko z tego, czy było to na tyle na temat, a także kilka uwag bezużyteczne. Żadne interesujące.

Old 5 maj, 2009, 13:46
Członek grupy

Fair enough, i uważamy, że powinno się na temat wystarczy ze jest to off-topic, ale tam punkt idziemy.

Ale dobre wieści ... Oni znaleźli go:) teraz bezpieczne i dobrze w domu, więc przepraszam za zatkania swój forum szczegóły dotyczące zaginionego, to bardzo źle o mnie, i dzięki serverguy na prowadzenie go i wszyscy, którzy odpowiedzieli mądrze!
Old 5 maj, 2009, 14:03
Grupa dawcy

Cieszymy się, że to tu, a ja przepraszam za tak negatywne wcześniej.

Just goes to show statystyki Arnt zawsze prawo!
Old 5 maj, 2009, 14:54
Grupa dawcy

WTF To wszystko? He's stwierdzono bez szczegółów? To nie wystarczy człowiekowi lol. Daj nam chuda.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.