![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wiem, że podobne, ale komputer nie myślałem, że najlepsze i tak po tym, nigdy nie wiesz. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I zostały usunięte i poprzez szereg uwag w tym wątku, ponieważ nie są one w żaden sposób konstruktywny. Jest to forum off topic, więc tego wątku jest całkowicie dopuszczalne, aby być tutaj, a jeśli przez kilka szansę, ktoś zrobił uznania tej osoby, wówczas byłoby dobrą rzeczą, prawda? Nie wymagane są odpowiedzi w tym wątku, chyba że są one konstruktywne ...
|
| |||
| |||
| I dowiedziałam się dziś w szkole, że chłopiec Wiedziałem brakuje na trzy dni, została znaleziona w najlepszych przyjaciół domy kurnika. |
|
| |||
| |||
| Dang serwera, zawsze brakuje dobrych rzeczy. Mimo, konstruktywne jest względne to nie? Niektórzy twierdzą, wzywając kogoś szczur draniu nie jest konstruktywne. Z drugiej strony, jeśli osoba była na szczurach drania i nie wie, czy nie byłoby konstruktywne celu poinformowania ich? Ale wracając na temat, czy mają one znaleźć dude Jimmy Hat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I hate to say, jeśli wiesz, że facet (Chociaż czytania PO jest związany z I don't think you robić), ale jest faktyczne .. Jeżeli havn't Znaleziono go lub masz jakiś pomysł jeszcze jest mało prawdopodobne, że będzie ... osób zaginionych są zazwyczaj w pierwszej dwadzieścia cztery godziny lub wcale: sad: Oczywiście, że to chyba policja wybrać się na coś, jak zarezerwowany lot w jego imieniu powiedzieć. Palce przekreślony eh
|
| |||
| |||
| Cheers usuwania, że komentarze, że jak nie pomoże, i tylko czytać pierwszą, ale nadal. (jeśli można je po południu mnie i tak wiem, nazwy użytkowników, którzy dokonali ich thatd być dobre?) Nah i dont know the guy, ale myślałem, jeżeli istnieje szansa pół to jest coś warte linkami do. Niestety nie znaleziono go jeszcze nie miałaś, a także niestety 4d I think you're prawdopodobnie tam, ale warto spróbować. Palce skrzyżowane jak mówisz jednak szczęście do 'em ... |
|
| |||
| |||
| Rozmowy prowadzone tylko z tego, czy było to na tyle na temat, a także kilka uwag bezużyteczne. Żadne interesujące.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Fair enough, i uważamy, że powinno się na temat wystarczy ze jest to off-topic, ale tam punkt idziemy. Ale dobre wieści ... Oni znaleźli go:) teraz bezpieczne i dobrze w domu, więc przepraszam za zatkania swój forum szczegóły dotyczące zaginionego, to bardzo źle o mnie, i dzięki serverguy na prowadzenie go i wszyscy, którzy odpowiedzieli mądrze! |
|
| |||
| |||
![]() Cieszymy się, że to tu, a ja przepraszam za tak negatywne wcześniej. Just goes to show statystyki Arnt zawsze prawo!
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF To wszystko? He's stwierdzono bez szczegółów? To nie wystarczy człowiekowi lol. Daj nam chuda. |