mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Lipseşte persoana - Acum, a fost găsit!

Reply

Thread Tools
Old 26 aprilie 2009, 14:56
Grupul de stat

Default Lipseşte persoana - Acum, a fost găsit!

Stiu ca nu e legate de computer, dar m-am gândit, cel mai bine acest post, oricum, nu se ştie niciodată.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Citat:
Suntem atrăgătoare pentru ajutor pentru a găsi PHIL Atkins, care nu a fost văzut de când duminică 19 aprilie.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Phil este un membru al rotilor Toate Drive Club si Steward a Howlin 'Wolf Challenge serie. El a fost în ultimul week-end-Lincolnshire pentru clubului XTC eveniment.

După ce o duci înapoi la Egham în Surrey, cu un prieten el colectate maşina lui şi a plecat pentru său apartament din Bracknell, dar nu a fost văzut de atunci.

El sa plans de senzaţia de rău peste week-end şi ştim că el a încercat să facă o programare la medic luni dimineata, deşi fără succes. El a contactat un prieten luni seara şi a zis că a fost încă felling rău şi a fost de culcare devreme, cu toate acestea el nu era acasă în acel moment.

Phil a fost raportat la poliţie ca o persoană care lipsesc.

Masina este un Black Mitsubishi Shogun Sport ca aceasta ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

Lui numărul de înregistrare este LA 56 LJL

Vă rugăm să poţi să stai cu ochii curăţate pentru acest vehicul şi, dacă ai vedea-o raportaţi-o la poliţie.

De asemenea, vă rugăm posta acest mesaj cu privire la orice altă forumurile pe care le frecventa. Avem nevoie de a folosi puterea de Internet pentru a distribui net largă şi găsi Phil.

Mulţumesc
Old 27 aprilie 2009, 15:11
Moderator Group

I s-au şters şi prin o serie de comentarii în acest thread în care nu sunt în nici un fel constructiv.

Acesta este un subiect pe forum, asa ca acest thread este perfect acceptabil pentru a fi aici, şi în cazul în care, prin unele şansă, cineva a făcut recunosc această persoană, atunci acesta ar fi un lucru bun, nu-i asa?

Nu răspunsurile sunt necesare în acest thread cu excepţia cazului în care acestea sunt constructive ...

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 27 aprilie 2009, 15:20
Grupul de stat

Am aflat azi la scoala ca un baiat Ştiam că a fost lipsă de trei zile, a fost găsit în cele mai bune prietene case magazie.
Old 27 aprilie 2009, 19:44
Grupul de donator

De Server, mereu am fost dor de bună. Deşi, constructiv este relativă este nu-i asa? Unii ar spune cineva care solicită un sobolan nenorocit nu este constructiv. Pe de altă parte, în cazul în care persoana a fost un adevarat sobolan nenorocit şi nu am ştiut-o, nu ar fi constructiv pentru a le informa?

Dar, înapoi la subiect, s-au găsit în tipule Jimmy Hat?
Old 28 aprilie 2009, 08:30
Grupul de donator

Nu-mi place sa spun asta daca stii pe tip (Deşi lectură OP tine legate de nu cred că ai face), dar este, de fapt ..

Daca ei l-a găsit havn't sau ai vreo idee încă este puţin probabil că va ... persoanele sunt de obicei găsite în primele douăzeci şi patru de ore sau nu la toate: trist:

Desigur, asta-i cu excepţia cazului în care poliţia ridica pe ceva, ca un zbor rezervat în numele lui spune.

Degete traversat eh
Old 1 mai 2009, 13:44
Grupul de stat

Noroc că pentru a le şterge, comentarii de genul asta nu ajuta, am citit doar primul, dar încă. (daca ai putea sa-mi-le pm şi un nume de utilizator asa ca stiu cine le-a făcut thatd fi bun?)

Nu i dont stiu pe tip, dar am crezut că dacă există o jumătate de şansa de atunci este ceva de valoare pentru a lega. Din păcate ei havent l-a găsit încă, şi, de asemenea, cu tristeţe 4d cred ca esti, probabil, chiar acolo, dar merită o sansa.

Degete traversat ca ai spus, deşi, noroc să-i ...
Old 1 mai 2009, 15:53
Moderator Group

Conversaţia desfăşoare cu doar dacă a fost cu privire la acest subiect destul, şi o serie de comentarii inutile. Nimic interesant.

Old 5 mai 2009, 13:46
Grupul de stat

Destul de corect, că ar trebui să cred că este destul de la subiect cu acest lucru fiind în secţiunea OFF-TOPIC, dar vom merge acolo.

Dar vestea bună ... Ei l-am găsit:) acum, în condiţii de siguranţă şi de bine ca acasa, asa ca imi pare rau pentru colmatarea până forum cu detalii despre o persoană care lipsesc, a fost foarte rau de mine, şi mulţumesc pentru moderarea serverguy acesteia, precum şi tuturor celor care au răspuns sensibil!!
Old 5 mai 2009, 14:03
Grupul de donator

Mă bucur să-l aici, şi îmi cer scuze pentru faptul că este atât de negativ, mai devreme.

Doar pentru a se arăta statistici arnt întotdeauna dreptate!
Old 5 mai 2009, 14:54
Grupul de donator

WTF Asta e tot? El a fost găsit cu detalii, nu? Acest lucru nu este suficient de om lol. Dă-ne slab.
Reply

Register

Marcaje