![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Stiu ca nu e legate de computer, dar m-am gândit, cel mai bine acest post, oricum, nu se ştie niciodată. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I s-au şters şi prin o serie de comentarii în acest thread în care nu sunt în nici un fel constructiv. Acesta este un subiect pe forum, asa ca acest thread este perfect acceptabil pentru a fi aici, şi în cazul în care, prin unele şansă, cineva a făcut recunosc această persoană, atunci acesta ar fi un lucru bun, nu-i asa? Nu răspunsurile sunt necesare în acest thread cu excepţia cazului în care acestea sunt constructive ...
|
| |||
| |||
| Am aflat azi la scoala ca un baiat Ştiam că a fost lipsă de trei zile, a fost găsit în cele mai bune prietene case magazie. |
|
| |||
| |||
| De Server, mereu am fost dor de bună. Deşi, constructiv este relativă este nu-i asa? Unii ar spune cineva care solicită un sobolan nenorocit nu este constructiv. Pe de altă parte, în cazul în care persoana a fost un adevarat sobolan nenorocit şi nu am ştiut-o, nu ar fi constructiv pentru a le informa? Dar, înapoi la subiect, s-au găsit în tipule Jimmy Hat? |
|
| |||
| |||
| Nu-mi place sa spun asta daca stii pe tip (Deşi lectură OP tine legate de nu cred că ai face), dar este, de fapt .. Daca ei l-a găsit havn't sau ai vreo idee încă este puţin probabil că va ... persoanele sunt de obicei găsite în primele douăzeci şi patru de ore sau nu la toate: trist: Desigur, asta-i cu excepţia cazului în care poliţia ridica pe ceva, ca un zbor rezervat în numele lui spune. Degete traversat eh
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Noroc că pentru a le şterge, comentarii de genul asta nu ajuta, am citit doar primul, dar încă. (daca ai putea sa-mi-le pm şi un nume de utilizator asa ca stiu cine le-a făcut thatd fi bun?) Nu i dont stiu pe tip, dar am crezut că dacă există o jumătate de şansa de atunci este ceva de valoare pentru a lega. Din păcate ei havent l-a găsit încă, şi, de asemenea, cu tristeţe 4d cred ca esti, probabil, chiar acolo, dar merită o sansa. Degete traversat ca ai spus, deşi, noroc să-i ... |
|
| |||
| |||
| Conversaţia desfăşoare cu doar dacă a fost cu privire la acest subiect destul, şi o serie de comentarii inutile. Nimic interesant.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Destul de corect, că ar trebui să cred că este destul de la subiect cu acest lucru fiind în secţiunea OFF-TOPIC, dar vom merge acolo. Dar vestea bună ... Ei l-am găsit:) acum, în condiţii de siguranţă şi de bine ca acasa, asa ca imi pare rau pentru colmatarea până forum cu detalii despre o persoană care lipsesc, a fost foarte rau de mine, şi mulţumesc pentru moderarea serverguy acesteia, precum şi tuturor celor care au răspuns sensibil!! |
|
| |||
| |||
![]() Mă bucur să-l aici, şi îmi cer scuze pentru faptul că este atât de negativ, mai devreme. Doar pentru a se arăta statistici arnt întotdeauna dreptate!
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF Asta e tot? El a fost găsit cu detalii, nu? Acest lucru nu este suficient de om lol. Dă-ne slab. |
![]() |
|
| Marcaje |