![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Viem, že to nie je počítač súvisiace, ale já myslel, najlepšie po tomto rovnako, nikdy neviete. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bol som až do konca a vypúšťa niekoľko pripomienok v tejto vlákno, pretože nie sú v žiadnom prípade konštruktívne. To je mimo tému fóra, takže toto vlákno je úplne prijateľné, aby sa sem, a ak by niektoré šance, niekto urobil uznať túto osobu, potom by to byť dobrá vec, nie? Žiadne odpovede je potrebné v tejto vlákno, ak nie sú konštruktívne ...
|
| |||
| |||
| Zistil som, dnes v škole, že som vedel, že chlapec bol chýbajúce tri dni, bol nájdený v najlepšej kamarátky domov haly. |
|
| |||
| |||
| Dang Server jsem vždycky chýbať dobré jedlo. Hoci konštruktívny je relatívna, je to ne? Niekto by mohol povedať, volá niekto potkan bastard nie je konštruktívny. Na druhej strane v prípade, že osoba skutočne bola potkan bastard a nevedeli, že by nemala byť konštruktívny je informovať? Ale späť k téme, ktoré našli frájo Jimmy Hat? |
|
| |||
| |||
| Nerád to hovorím, ak viete, že ten kluk (Hoci čítanie OP ste spojený s nemyslím si, že máte), ale je faktické .. Ak sa havn't ho našiel alebo dostal nejakú predstavu zatiaľ je to nepravdepodobné, že bude ... nezvestných osobách sú obvykle nájdené v prvých dvadsaťštyri hodín, alebo vôbec nie: sad: Samozrejme, že to, ak polície vyzdvihnúť na niečo, ako letu objednaný povedať svoje meno. Palce eh
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Nazdraví pre mazanie, že pripomienky radi, že sa nikdy pomoci, i len čítať ten prvý, ale napriek tomu. (pm, keby ste mi je a užívateľských tak aj viem, kto sa im thatd byť dobré?) No i dont vedieť, na chlapa, ale myslel som, že keď je tam pol šancu potom je to niečo stojí na prepojenie. Smutné je, že havent ho ešte, ale aj bohužiaľ 4d Myslím, že máte pravdu, ale je to tam stojí za výstrel. Palce, ako keď poviete, šťastie 'em ... |
|
| |||
| |||
| Konverzácia práve vykonávané na tom, či sa na túto tému bolo dosť, a pár pripomienok k ničomu. Nič zaujímavé.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| To je fér, já si myslím, že by sa o téme dostatočne s týmto je OFF-TOPIC bod, ale ideme. Ale dobrá správa ... Mali sme ho:) je teraz v bezpečí, a aj na domácej pôde, tak prepáčte za zahlteniu vaše fórum s údajmi o nezvestných osobou, bolo veľmi zle so mnou, a vďaka serverguy na moderovanie, a každý, kto odpovedal rozumne! |
|
| |||
| |||
![]() Som rád, že to tu je, a já omluví tak negatívne skôr. Prostě jede do štatistík arnt vždycky pravdu!
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF To je všetko? On bol nájdený bez informácií? To nie je človek dost lol. Dajte nám o chudá. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Jsdvwsdk.dll nemožno nájsť len v IE8 | Pamela | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Server nenalezen | needhelp | Siete, Modemy & VoIP | 17 | 15. apríla 2008 18:40 |
| Stredoveká prvý človek Shooters? | Jack06 | PC a herné konzoly | 4 | 3. marca 2008 19:15 |
| Potrebujú skúsených OS osoba | Toldo | Operačné systémy Windows | 3 | 30. januára 2008 22:28 |
| HDD nenalezena | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30. decembra 2007 17:26 |
| Thread Tools | |
| |