мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Миссинг Персон - Сада Фоунд!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26 тра 2009, 14:56
Мембер Гроуп

Default Миссинг Персон - Сада Фоунд!

Знам да није рачунара повезаних али сам мислио, најбољи овај пост свеједно, никад не знате.

хттп://ууу.тхеминифорум.цо.ук/форумс...оутопиц=122897

Куоте:
Ми смо апелујуцхи на помоћи да пронађете Пхил Аткинс ко није видио од недеља 19. априла.

(ИМГ:хттп://и20.пхотобуцкет.цом/албумс/б246/нају/Пхил.јпг)

Пхил је чланица од Алл Ухеел Дриве клубови и Редар од Хоулин 'Уолф Цхалленге серије. Он је протеклог викенда у Линцолнсхире за клуб'с КСТЦ догађај.

Након што је повести натраг у Егхам у Сурреы са пријатељем прикупљено је његов аутомобил и оставио за његов стан у Брацкнелл, али није видио од.

Он се жалили на осећај болестан преко викенда, а ми знамо да је покушао направити лекарски именовања у понедељак ујутро, али безуспјешно. Он је контактирао пријатеља у понедељак увече и рекао је он још био обарање индиспониран и рани одлазак у кревет, али он није био код куће у то време.

Пхил је пријављен полицији као нестала лица.

Његов аутомобил је Блацк Митсубисхи Схогун Спорт овако ...

(ИМГ:хттп://и20.пхотобуцкет.цом/албумс/б246/нају/Спорт.јпг)

Његов број је регистрација ЛА 56 ЉЛ

Молимо вас могла држати очи пеелед за ово возило, а ако видим да га пријавите полицији.

Молимо пост ову поруку на било коју другу Форум чести. Ми морамо користити снагу Интернета за ширење мреже широког и наћи Пхил.

Хвала ти
Old 27 тра 2009, 15:11
Модератор / ица групе

Ја сам била скроз избрисан низ коментара у том следи, као да нису ни на који начин конструктивно.

Ово је офф топиц форум, тако да овај тхреад је савршено прихватљиво да се овде, а ако је, по неким шансе, неко није препознао је то лице, онда би била добра ствар, зар не?

Без одговора су потребни у том следи, осим ако су конструктивни ...

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 27 тра 2009, 15:20
Мембер Гроуп

Нашао сам се данас у школи да је дечак сам знао да је нестало за три дана, пронађен је у најбољим пријатељима куће пролио.
Old 27 тра 2009, 19:44
Донаторска Група

Данг Сервер, увек сам пропустити добре ствари. Иако је у односу конструктивне зар не? Неки ће рећи зовете некога један рат није конструктивно копиле. С друге стране, ако је лице стварно рат је био копиле и не знам, не би ли се информисати конструктивне њима?

Но, назад на тему, они су нашли накинђурити Јиммы шеширу?
Old 28 тра 2009, 08:30
Донаторска Група

Мрзим ово рећи ако знате тип (Иако је читање ОП ли повезан са не мислим да), али је фактичан ..

Ако они хавн'т нађе га или је добио било који идеја још није вероватно да ће ... несталих особа се обично налазе у првих двадесет и четири сата или нимало: сад:

Наравно да је, осим полиције подићи на нешто, као што је резервисан лет у његово име саы.

Прст крижан ех

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 1 сви 2009, 13:44
Мембер Гроуп

Клицање за брисање да коментари као да никада не помогне, ја само читати, али још увек први. (ако ми их могао сати и корисничка имена, тако ја знам ко их тхатд бити добри?)

Нах ја донт знати тип, али мислио сам ако постоји шанса пола онда нешто вредно линкинг то. Нажалост они лука нашао га још, али и жалосно 4Д Мислим да сте вероватно има право, али вреди метак.

Прст крижан лике ыоу саы тхоугх, сретно у 'ем ...
Old 1 сви 2009, 15:53
Модератор / ица групе

У разговору са само носио на то да ли је довољно на тему, и неколико бескорисних коментара. Ништа занимљиво.

Old 5. мај 2009, 13:46
Мембер Гроуп

Сајам доста, и мислите да би требало да је довољно на тему са овим као ОФФ-Топић поглавље, али тамо идемо.

Али добра вијест ... Они 'нашао га:) сада сигурно и код куће, тако жао цлоггинг свој форум са детаљима од несталих особа, то је био врло лош за мене, и хвала сервергуы модерираних за њега, и свако ко је одговорио разумно!
Old 5. мај 2009, 14:03
Донаторска Група

Драго ми је да је овде, а ја апологисе за буде на тај начин негативне раније.

Само иде арнт статистике показују да се увек у праву!
Old 5. мај 2009, 14:54
Донаторска Група

УТФ То је то? Он је пронашао без детаља? То није довољно човеку лол. Дај нам мршавко.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Јсдвусдк.длл не може се наћи само у ИЕ8 Памела Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 0 5. јуна 2009 23:52
Сервер нот фоунд неедхелп Нетуоркинг, Модем & ВоИП 17 15 април 2008 18:40
Средњовјековна Фирст Персон Схоотерс? Јацк06 ПЦ & конзоле Игре 4 3 март 2008 19:15
Требате искусне особе ОС Толд Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 30 јануар 2008 22:28
ХДД није пронађена Мензина Дривес & Измјењиви медији 5 30 децембар 2007 17:26
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц