az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Kişi Kayıp - Şimdi Bulunamadı!

Reply

Konu Araçları
Old 26 Nisan 2009, 14:56
Üye Grubu

Default Kişi Kayıp - Şimdi Bulunamadı!

Ben bilgisayar ile ilgili değil ama, en iyi bu zaten, biliyorsun asla sonrası düşünce biliyorum.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Alıntı:
Biz yardım için PHIL bulmak için cazip olduğunu kim Pazar 19 Nisan beri görüldü henüz Atkins.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Phil All Wheel Drive Kulübü ve Hostes ve Howlin 'Wolf Challenge serisinin bir üyesidir. O Lincolnshire, geçen hafta kulüp's XTC olay için.

Geri Egham için Surrey de kendi araç toplanan ve Bracknell olarak düz gitti fakat görüldü henüz bir arkadaşınızla bir asansör sahip sonra.

O kötü bir hafta sonu duygu şikayet ve o başarısız olsa Pazartesi sabahı bir doktor atama yapmaya çalıştım biliyorum. O Pazartesi akşamı arkadaşıma temas ve hala felling iyi olduğunu ve yatağa erken gittiğini söyledi, ancak o evde o zaman değildi.

Phil bir eksik kişi olarak polise bildirilmiştir.

Onun araba Siyah Mitsubishi Shogun Spor bu gibi ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

Onun kayıt numarası LA 56 LJL olduğunu

Lütfen gözlerini bu araç için ve soyulmuş Eğer polise haber görmek saklayabilirsiniz.

Ayrıca diğer Forumlar üzerinde size sık bu mesajı gönderin. Biz net geniş ve Phil bulmak yayılması için Internet gücünü kullanmanız gerekir.

Teşekkürler
Old 27 Nisan 2009, 15:11
Moderatör Grubu

Gibi herhangi bir şekilde değil her şey ve bu iplik açıklama bir dizi silindi yapıcı olmuştur.

Bu bir kapalı konu forumda, bu nedenle bu iplik mükemmel burada olacak, ve kabul edilebilir olduğu, bazı tesadüfen birini bu kişiyi tanıyan yaptı, sonra da bu iyi bir şey, doğru olur?

Sürece yapıcı yok yanıtlar bu iplik gerekmez ...

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old 27 Nisan 2009, 15:20
Üye Grubu

Bugün okulda bir çocuk Bildiğim üç gün, en iyi arkadaş evleri bulundu eksik olduğunu öğrendim döken.
Old 27 Nisan 2009, 19:44
Bağış Grubu

Dang Sunucu, hep iyi şeyleri özlüyorum. Her ne kadar, yapıcı görelidir öyle değil mi? Bazı birisi sıçan piç yapıcı değildir çağrıda söyleyebilirim. Öte yandan, eğer kişi gerçekten bir sıçan piç bunu bilmiyordum, onları bilgilendirmek için yapıcı olmaz?

Ama konu geri hakkında da ahbap Jimmy Hat buldunuz?
Old 28 Nisan 2009, 08:30
Bağış Grubu

Eğer bu adam (Her ne kadar OP Sana yapmak sanmıyorum bağlı okuma biliyor Diyebiliriz), ancak gerçek bir nefret ..

Eğer onu buldum havn't veya henüz böyle olacak gibi herhangi bir fikrim var ... kayıp kişiler genellikle ilk yirmi bulunan dört saat veya bütün: üzgün at:

Ancak polis bir şey, bir uçuş kendi adına yer almak gibi bu Elbette söylüyorlar.

Parmak ha çarpı işareti

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 1 Mayıs 2009, 13:44
Üye Grubu

Şerefe bu yorumlar yardımcı asla gibi silmek için, sadece ilk ama yine de okuyun. (Eğer, bu yüzden onları iyi thatd yapılan biliyorum bana onları ve kullanıcı am olabilir?)

Hayır I dont adam biliyorum, ama varsa yarım bir şans daha sonra bağlantı değer şeyler's diye düşündüm. Maalesef ona henüz, ve ne yazık ki 4d Sanırım buldum havent muhtemelen orada, ancak bir çekim değer.

Parmak gibi çarpı işareti olsa da, 'için onları iyi şanslar söylüyorlar ...
Old 1 Mayıs 2009, 15:53
Moderatör Grubu

Bu konuşma sadece sahip olup bu konuda yeterli olduğunu taşınıyor.Apache ve yararsız yorum bir çift. Hiçbir şey ilginç.

Old May 2009, 13:46 5.
Üye Grubu

Fuar yeterince i konu yeterli ile düşünmelisiniz bu Off-topic bölümünde ama işte böyle olmak.

Ama iyi haber ... Onu bulduk:) şimdi de evde, bu yüzden bir kayıp kişinin ayrıntılarını Forumunuzun kadar clogging için üzgünüm kasası, çok bana kötü ve teşekkür serverguy bu ılımlı için, ve herkes sensibly cevap oldu!
Old May 2009, 14:03 5.
Bağış Grubu

Sevindim burada, ve ben için özür dileriz bu negatif olan erken.

Sadece istatistikler her zaman doğru arnt göstermek için gidiyor!
Old May 2009, 14:54 5.
Bağış Grubu

WTF That's it? O ayrıntı bulunabilir oldu? Bu yeterli değil adam lol olduğunu. Bize sıska verin.
Reply

Register

Bookmarks