![]() |
|
| |||
| |||
| Ben bilgisayar ile ilgili değil ama, en iyi bu zaten, biliyorsun asla sonrası düşünce biliyorum. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gibi herhangi bir şekilde değil her şey ve bu iplik açıklama bir dizi silindi yapıcı olmuştur. Bu bir kapalı konu forumda, bu nedenle bu iplik mükemmel burada olacak, ve kabul edilebilir olduğu, bazı tesadüfen birini bu kişiyi tanıyan yaptı, sonra da bu iyi bir şey, doğru olur? Sürece yapıcı yok yanıtlar bu iplik gerekmez ...
|
| |||
| |||
| Bugün okulda bir çocuk Bildiğim üç gün, en iyi arkadaş evleri bulundu eksik olduğunu öğrendim döken. |
|
| |||
| |||
| Dang Sunucu, hep iyi şeyleri özlüyorum. Her ne kadar, yapıcı görelidir öyle değil mi? Bazı birisi sıçan piç yapıcı değildir çağrıda söyleyebilirim. Öte yandan, eğer kişi gerçekten bir sıçan piç bunu bilmiyordum, onları bilgilendirmek için yapıcı olmaz? Ama konu geri hakkında da ahbap Jimmy Hat buldunuz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bu adam (Her ne kadar OP Sana yapmak sanmıyorum bağlı okuma biliyor Diyebiliriz), ancak gerçek bir nefret .. Eğer onu buldum havn't veya henüz böyle olacak gibi herhangi bir fikrim var ... kayıp kişiler genellikle ilk yirmi bulunan dört saat veya bütün: üzgün at: Ancak polis bir şey, bir uçuş kendi adına yer almak gibi bu Elbette söylüyorlar. Parmak ha çarpı işareti
|
| |||
| |||
| Şerefe bu yorumlar yardımcı asla gibi silmek için, sadece ilk ama yine de okuyun. (Eğer, bu yüzden onları iyi thatd yapılan biliyorum bana onları ve kullanıcı am olabilir?) Hayır I dont adam biliyorum, ama varsa yarım bir şans daha sonra bağlantı değer şeyler's diye düşündüm. Maalesef ona henüz, ve ne yazık ki 4d Sanırım buldum havent muhtemelen orada, ancak bir çekim değer. Parmak gibi çarpı işareti olsa da, 'için onları iyi şanslar söylüyorlar ... |
|
| |||
| |||
| Bu konuşma sadece sahip olup bu konuda yeterli olduğunu taşınıyor.Apache ve yararsız yorum bir çift. Hiçbir şey ilginç.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Fuar yeterince i konu yeterli ile düşünmelisiniz bu Off-topic bölümünde ama işte böyle olmak. Ama iyi haber ... Onu bulduk:) şimdi de evde, bu yüzden bir kayıp kişinin ayrıntılarını Forumunuzun kadar clogging için üzgünüm kasası, çok bana kötü ve teşekkür serverguy bu ılımlı için, ve herkes sensibly cevap oldu! |
|
| |||
| |||
![]() Sevindim burada, ve ben için özür dileriz bu negatif olan erken. Sadece istatistikler her zaman doğru arnt göstermek için gidiyor!
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF That's it? O ayrıntı bulunabilir oldu? Bu yeterli değil adam lol olduğunu. Bize sıska verin. |
![]() |
|
| Bookmarks |