менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Missing Person - Тепер знайдений!

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 квітня 2009, 14:56
Член групи

Default Missing Person - Тепер знайдений!

Я знаю, що комп'ютер не пов'язаних, але я думала, це кращий пост в будь-якому випадку, ви ніколи не знаєте.

http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897

Цитата:
Ми звертаємося за допомогою, щоб знайти Філ ATKINS якого не бачила з неділі 19 квітня.

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Phil.jpg)

Філ є членом All Wheel Drive клубу і Стюард Вольф серія Howlin 'Challenge. Він був у минулі вихідні Лінкольншир XTC подією для клубу.

Після того, як буксир до Егхем в графстві Суррей з одним він зібрав свою машину і виїхала в своїй квартирі в Bracknell, але не бачили.

Він скаржився на жорстоке почуття у вихідні дні, і ми знаємо, що він намагався зробити призначенням лікаря на ранок понеділка, хоча й безуспішно. Він зв'язався з одним у понеділок ввечері і сказав, що він ще рубки нездужання і рано лягати, однак він не був удома в той момент.

Філ був доведений до відома поліції, як зниклі безвісти особи.

Його автомобіль Mitsubishi Чорний Сьогун спорту, як це ...

(IMG:http://i20.photobucket.com/albums/b246/najw/Sport.jpg)

Його реєстраційним номером ЛА-56 LJL

Будь ласка, ви могли тримати очі очищених цього транспортного засобу, і якщо ви бачите його про це в поліцію.

Прохання також розмістити це повідомлення на будь-яких інших форумах, ви часто. Ми повинні використовувати можливості Інтернету для розповсюдження чистої широкий і знайти Філа.

Спасибо
Old 27 квітня 2009, 15:11
Модератор групи

Я видалив і через ряд зауважень у цій темі, оскільки вони жодним чином не конструктивним.

Це Off розділ форуму, тому цій темі цілком прийнятні бути тут, і якщо за якийсь шанс, хтось визнати це особа, то це було б добре, так?

Немає відповідей необхідних у цій темі, якщо вони є конструктивними ...

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 27 квітня 2009, 15:20
Член групи

Я дізнався сьогодні в школі, що хлопчик я знав, зниклих без вісті протягом трьох днів, був знайдений у кращих будинках друзів сарай.
Old 27 квітня 2009, 19:44
Донор групи

Данг Server, я завжди упустити гарні речі. Хоча, конструктивний відносної чи не так? Деякі скажуть, телефонуйте Rat Bastard не є конструктивним. З іншого боку, якщо людина дійсно була Rat Bastard і не знаю, не було б конструктивним щоб проінформувати їх?

Але повернемося до нашої теми, чи були вони знайшли Dude Джиммі Hat?
Old 28 квітня 2009, 08:30
Донор групи

Терпіти не можу сказати це, якщо ви знаєте, хлопець (Хоча читання ФП ви пов'язані я не думаю, що це так), але це фактичний ..

Якщо вони Havn't знайшли його або отримав будь-яку ідею ще навряд чи вони будуть ... зниклі без вісті особи зазвичай зустрічаються в перші двадцять чотири години і не на всіх: сумно:

Звичайно, це, якщо поліція забрати на те, як політ забронював на своє ім'я сказати.

Пальці перетнули EH
Old 1 травня 2009, 13:44
Член групи

Cheers для видалення, що коментар, який ніколи не хотіли допомогти, я тільки читав перший але все ж таки. (якщо б ви могли мені м. ними і імена так що я знаю, хто зробив їх thatd бути доброго?)

Нах Не знаю хлопця, але я подумала, що якщо є полшанса то це щось стоїть посилання. На жаль, вони гавань знайшов його ще, а також сумно 4D Я думаю, ви маєте рацію, але там стоїть постріл.

Пальці перетнули, як ви кажете, хоча, удачі 'Em ...
Old 1 травня 2009, 15:53
Модератор групи

Розмова тільки проводилася с, чи було це за темою недостатньо, і пару зайвих зауважень. Нічого цікавого.

Old 5 травня 2009, 13:46
Член групи

Гаразд, я думаю, що це по темі досить з цим бути не по темі, але там ми йдемо.

Але гарні новини ... Вони знайшли його:) тепер безпечним і добре вдома, вибачте за засмічення вашого форуму з докладною інформацією про зниклих безвісти осіб, це було дуже погано про мене, і завдяки serverguy надати пом'якшує її, і всіх, хто відповів розумом!
Old 5 травня 2009, 14:03
Донор групи

Радий тут, і я свої вибачення за те, що такі негативні раніше.

Просто виходить, щоб показати статистику Arnt завжди правий!
Old 5 травня 2009, 14:54
Донор групи

WTF І це все? Він був знайдений без яких-небудь подробиці? Цього недостатньо людини LOL. Дайте нам худим.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Jsdvwsdk.dll не може бути знайдено тільки в IE8 Памела Веб-браузери & FTP-клієнти 0 5 червня 2009 23:52
Сервер не знайдено needhelp Мережа, Модеми & VoIP 17 15 квітня 2008 18:40
Середньовічні перші особи Стрілки? Jack06 PC & консоль Gaming 4 3 березня 2008 19:15
Необхідність досвідчена людина OS Тольдо Операційні системи Windows 3 30 січня 2008 22:28
Жорсткий диск не знайдено Menzina Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 30 грудня 2007 17:26
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.