![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що комп'ютер не пов'язаних, але я думала, це кращий пост в будь-якому випадку, ви ніколи не знаєте. http://www.theminiforum.co.uk/forums...owtopic=122897 Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я видалив і через ряд зауважень у цій темі, оскільки вони жодним чином не конструктивним. Це Off розділ форуму, тому цій темі цілком прийнятні бути тут, і якщо за якийсь шанс, хтось визнати це особа, то це було б добре, так? Немає відповідей необхідних у цій темі, якщо вони є конструктивними ...
|
| |||
| |||
| Я дізнався сьогодні в школі, що хлопчик я знав, зниклих без вісті протягом трьох днів, був знайдений у кращих будинках друзів сарай. |
|
| |||
| |||
| Данг Server, я завжди упустити гарні речі. Хоча, конструктивний відносної чи не так? Деякі скажуть, телефонуйте Rat Bastard не є конструктивним. З іншого боку, якщо людина дійсно була Rat Bastard і не знаю, не було б конструктивним щоб проінформувати їх? Але повернемося до нашої теми, чи були вони знайшли Dude Джиммі Hat? |
|
| |||
| |||
| Терпіти не можу сказати це, якщо ви знаєте, хлопець (Хоча читання ФП ви пов'язані я не думаю, що це так), але це фактичний .. Якщо вони Havn't знайшли його або отримав будь-яку ідею ще навряд чи вони будуть ... зниклі без вісті особи зазвичай зустрічаються в перші двадцять чотири години і не на всіх: сумно: Звичайно, це, якщо поліція забрати на те, як політ забронював на своє ім'я сказати. Пальці перетнули EH
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Cheers для видалення, що коментар, який ніколи не хотіли допомогти, я тільки читав перший але все ж таки. (якщо б ви могли мені м. ними і імена так що я знаю, хто зробив їх thatd бути доброго?) Нах Не знаю хлопця, але я подумала, що якщо є полшанса то це щось стоїть посилання. На жаль, вони гавань знайшов його ще, а також сумно 4D Я думаю, ви маєте рацію, але там стоїть постріл. Пальці перетнули, як ви кажете, хоча, удачі 'Em ... |
|
| |||
| |||
| Розмова тільки проводилася с, чи було це за темою недостатньо, і пару зайвих зауважень. Нічого цікавого.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Гаразд, я думаю, що це по темі досить з цим бути не по темі, але там ми йдемо. Але гарні новини ... Вони знайшли його:) тепер безпечним і добре вдома, вибачте за засмічення вашого форуму з докладною інформацією про зниклих безвісти осіб, це було дуже погано про мене, і завдяки serverguy надати пом'якшує її, і всіх, хто відповів розумом! |
|
| |||
| |||
![]() Радий тут, і я свої вибачення за те, що такі негативні раніше. Просто виходить, щоб показати статистику Arnt завжди правий!
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| WTF І це все? Він був знайдений без яких-небудь подробиці? Цього недостатньо людини LOL. Дайте нам худим. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Jsdvwsdk.dll не може бути знайдено тільки в IE8 | Памела | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 5 червня 2009 23:52 |
| Сервер не знайдено | needhelp | Мережа, Модеми & VoIP | 17 | 15 квітня 2008 18:40 |
| Середньовічні перші особи Стрілки? | Jack06 | PC & консоль Gaming | 4 | 3 березня 2008 19:15 |
| Необхідність досвідчена людина OS | Тольдо | Операційні системи Windows | 3 | 30 січня 2008 22:28 |
| Жорсткий диск не знайдено | Menzina | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 30 грудня 2007 17:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |