![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej. V této problematice můžeme diskutovat o mobilních telefonech máte nebo jste měli, nebo dokonce mobil byste chtěli další. Každý, jak mobilní, tak většina lidí. Mám telefon Sony Walkman W810i. Koupil jsem ji na hudbu, a také N-Gage QD. Koupil jsem, že pro hry, lol. Díky, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jenom modernizované pro Nokia 6300. Šel za styl víc než spekulace, althogh se spec je dobré, že jsou lepší.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't bohoslužby v "příbytku mobilní", i když jsem se dva z vyspravený věci. A Nokia 3510i na irské sítě a Samsung SGH-E700 na britské síti. Oba jsou alespoň 3yrs staré a já jen pro pohodlí.
| |||
| |||
| Viděl jsem nového Sony Walkman telefonu, štíhlý jedna. Dávka někdo znát číslo modelu, abych mohl hledat ho na internetu specifikace? Chtěl bych vidět, jak dobré je to tak, pokud bych si to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem v současné době pomocí W950i Sony. Slim, Walkman, a 4 GB flash paměti.
| |||
| |||
| , Že telefon je úžasné, znáte číslo modelu pro nejnovější tenký Sony Walkman telefon. Možná vím, že pokud máte telefon Sony Walkman, a ty mohou mít nějaký catalouge nebo tak něco. |