![]() |
|
| |||
| |||
| Έι. Σε αυτό το θέμα μπορούμε να συζητήσουμε τα κινητά τηλέφωνα που έχετε, ή είχατε, ή ακόμη και η κινητή τηλεφωνία θα θέλατε επόμενη. Όλοι, όπως ένα κινητό, αλλά και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν. Έχω την Sony W810i Walkman Phone. Το αγόρασα για τη μουσική, και επίσης να έχει N-Gage QD. Αγόρασα ότι για τα παιχνίδια, lol. Ευχαριστώ, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά αναβαθμιστεί σε ένα Nokia 6300. Πήγε για το στυλ περισσότερο από spec, althogh το spec είναι καλή, υπάρχουν καλύτερα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν λατρεία στο "κινητή σκηνή" αν και έχω δύο από τα darned πράγματα. Η Nokia 3510i σε ιρλανδικό δίκτυο και ένα Samsung SGH-E700 σε UK δίκτυο. Και οι δύο είναι τουλάχιστον 3yrs παλιά και έχω μόνο για την ευκολία τους.
| |||
| |||
| Έχω δει το νέο Sony Walkman τηλέφωνο, το slim ένα. Δόση κανείς εδώ γνωρίζουμε τον αριθμό μοντέλου, ώστε να μπορώ να τον καταργήσει αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις προδιαγραφές; Θα ήθελα να δω πόσο καλό είναι να το πράξουν εάν θα πρέπει να το αποκτήσουν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι σήμερα χρησιμοποιούν W950i Sony. Slim, walkman, και 4GB της μνήμης flash.
| |||
| |||
| Το τηλέφωνο είναι awesome, γνωρίζετε τον αριθμό μοντέλου για τη νεότερη slim Sony Walkman τηλέφωνο. Μπορείτε να το γνωρίζουν, όπως έχετε ένα τηλέφωνο Sony walkman, και μπορεί να έχετε κάποιο catalouge ή κάτι τέτοιο. |