![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej. U ovoj temi možemo razgovarati o mobilnim telefonima imate, ili ste imali, ili čak na mobitelu želite da sljedeći. Svatko kao mobitel, ali većina ljudi imaju. Imam Sony WALKMAN telefona w810i. Kupio sam ga za muziku, a ja isto tako imati N-Gage QD. Ja kupio da je za igre, lol. Hvala, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dovoljno je nadograđen na 6300 Nokia. Ode za stil više od spec., spec. althogh je dobar je ima bolje.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne klanjati na "mobilni Prebivalištu" iako imam dva od darned stvari. A Nokia 3510i na irski mreže i Samsung SGH-E700 na UK mrežu. Oni su oboje barem 3yrs stara, a ja ih samo za praktičnost.
| |||
| |||
| Vidjela sam novi WALKMAN Sony telefon, vitak je jedan. Doza itko ovdje zna broj modela možete pretraživati tako da sam ga na internetu za specifikacije? Htjela bih da vidite kako je dobar, tako da ako treba da ga dobijete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam trenutno koristite Sony W950i. Slim, WALKMAN, a od 4GB flash memorije.
| |||
| |||
| To je telefon Awesome, znaš broj modela za najnoviju slim Sony WALKMAN telefona. Možda znate kako imate Sony WALKMAN telefon, a vi svibanj imati neki vrsta od catalouge ili nešto. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Linux svibanj moć nove Nokia mobitele | Mike0001 | Linux OS i alternativna | 1 | 8. lipnja 2008 04:49 |
| Hi I am from Richard sa novim mobilnim telefonima u Velikoj Britaniji | fonecctv | Uvesti Yourself Ovdje | 1 | 15. studeni 2007 01:04 |
| Kako otključavanje mobitela | robina80 | Off Topic Discussion | 1 | 13. studeni 2007 11:33 |
| Phones | Dev0115 | Off Topic Discussion | 21 | 30. travanj 2007 15:08 |
| Norton AntiVirus i Mobile Phones | login_beta23 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 30. ožujak 2007 21:59 |
| Thread Tools | |
| |