![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé. Az ebben a témában is megvitatják a mobiltelefonok van, vagy volt, vagy akár a mobil szeretne legközelebb. Mindenki a mobil, mind a legtöbb ember. I have a Sony walkman telefon W810i. Megvettem azt a zenét, és nekem is van egy N-Gage QD. Vettem, hogy a játékok, lol. Köszönöm, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak korszerűsítik a Nokia 6300. Ment a stílus több mint spec, spec althogh a jó, van jobb.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem imádják a "hajlék mobil" még akkor is, ha van két olyan darned dolog. A Nokia 3510i az Ír-hálózat és a Samsung SGH-E700 egy brit hálózaton. Ezek mind legalább 3yrs régi és csak azokat a kényelem.
| |||
| |||
| Láttam az új Sony walkman telefon, a karcsú egy. Adag bárki ismeri a modellszámát úgyhogy fel lehet keresni az interneten az előírásokat? Szeretném látni, hogy jó ez így, ha én értem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én jelenleg használ a Sony W950i. Karcsú, walkman, és a 4 GB-os flash memória.
| |||
| |||
| Ez a telefon tök jó, tudod, hogy a modell száma a legújabb karcsú Sony walkman telefon. Lehet tudni azt, amit a Sony walkman telefon, és akkor van valami katalógus, vagy valami ilyesmi. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Linux május hatalom új Nokia mobiltelefonok | Mike0001 | Linux és OS Alternatív | 1 | 8. június 2008 04:49 |
| Hi, I am from Richard új mobiltelefon uk | fonecctv | Itt mutasd meg magadat | 1 | 15. november 2007 01:04 |
| Hogyan kioldáshoz Mobiltelefonok | robina80 | Off Topic Discussion | 1 | 13. november 2007 11:33 |
| Telefonok | Dev0115 | Off Topic Discussion | 21 | 30. április 2007 15:08 |
| Norton Antivirus és a mobiltelefonok | login_beta23 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 30. március 2007 21:59 |
| Téma eszközök | |
| |