![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei. Šioje temoje galime aptarti mobiliuosius telefonus turite, ar buvo, ar net mobiliųjų norėtumėte kitą. Kiekvienas žmogus, kaip mobilus, ir dauguma žmonių. Turiu Sony Walkman "telefonas W810i. Aš nusipirkau ją už muziką, o aš taip pat N-Gage QD. Aš nusipirkau, kad žaidimų, lol. Ačiū, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog paaukštintas Nokia 6300. Nuvyko stilius daugiau kaip spec, althogh spec gerai yra geriau.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemanau melstis "Šatrijos mobiliojo" nors turiu du darned dalykų. Nokia 3510i dėl Airijos tinklo ir Samsung SGH-E700 dėl JK tinklą. Jie abu bent 3yrs sena ir aš tik juos dėl patogumo.
| |||
| |||
| Mačiau naujas SONY Walkman telefonas, plonas vieną. Dozę kas čia žino, modelio numerį, kad galėčiau Paieška jį ant specifikacijų interneto? Norėčiau pamatyti, kaip gerai ji yra todėl, jei turėčiau ją gauti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš šiuo metu naudojate Sony W950i. Slim, Walkman, ir 4GB flash atminties.
| |||
| |||
| Kad telefonas yra nuostabus, ar žinote, modelio numeris naujausios slim Sony Walkman telefonas. Galbūt žinote, kaip jūs Sony Walkman telefonas, ir jums gali tekti kai Katalogo ar kažkas panašaus. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Linux gali galia nauja Nokia mobiliuosius telefonus | Mike0001 | Linux & Alternative OS | 1 | 8 birželis 2008 04:49 |
| Hi i am from Richard naujus mobiliuosius telefonus, UK | fonecctv | Introduce yourself here | 1 | Lapkritis 15, 2007 01:04 |
| Kaip atrakinti Mobilieji telefonai | robina80 | Off Topic Discussion | 1 | Lapkritis 13, 2007 11:33 |
| Telefonai | Dev0115 | Off Topic Discussion | 21 | Balandis 30, 2007 15:08 |
| Norton Antivirus ir mobilieji telefonai | login_beta23 | Virus, Spyware & Security | 1 | Kovas 30, 2007 21:59 |
| Temos įrankiai | |
| |