![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei. În acest subiect se poate discuta despre telefoanele mobile ce au, sau au avut, sau chiar de telefoane mobile pe care doriţi viitoare. Toata lumea ca un mobil, dar cele mai multe persoane au. Am Sony WALKMAN telefonul W810i. I-am cumpărat-o pentru muzică, şi am avea, de asemenea, o N-Gage QD. I-am cumpărat de faptul că pentru jocuri, lol. Mulţumesc, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar actualizat la un Nokia 6300. Am fost de mai mult de stilul spec., althogh de spec. este bun acolo sunt mai bine.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt de cult de la "tabernacolul mobil", chiar dacă am două din cele darned lucruri. Un Nokia 3510i pe o reţea irlandeză şi un Samsung SGH-E700 pe o reţea Regatul Unit. Ele sunt atât de cel puţin 3yrs vechi şi le-am doar pentru comoditate.
| |||
| |||
| Am vazut noul Sony WALKMAN de telefon, de un subţire. Doza cineva de aici ştiu numărul de model, aşa că am putea-o căutare pe internet pentru specificaţiile? Aş dori să văd cât de bună este, deci, dacă pentru ca ar trebui sa-l aduc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu sunt în prezent, folosind un Sony W950i. Slim, WALKMAN, şi 4GB de memorie flash.
| |||
| |||
| Acest telefon este minunat, nu ştii numărul de model pentru cele mai noi suplu telefon Sony WALKMAN. S-ar putea sa stii ca ai un telefon Sony WALKMAN, şi este posibil să aveţi un fel de catalouge sau ceva de genul asta. |