![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej. V tejto problematike môžeme diskutovať o mobilných telefónoch máte alebo ste mali, alebo dokonca mobil by ste chceli ďalšie. Každý, ako mobilné, tak väčšina ľudí. Mám telefón Sony Walkman W810i. Kúpil som ju na hudbu, a tiež N-Gage QD. Kúpil som, že pre hry, lol. Vďaka, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jenom rekonštruované pre Nokia 6300. Išiel za štýl viac než špekulácie, althogh sa spec je dobré, že sú lepší.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechcem bohoslužby v "príbytku mobilný", aj keď som sa dvaja z vyspravený veci. A Nokia 3510i na írske siete a Samsung SGH-E700 na britskej sieti. Obaja sú aspoň 3yrs staré a já len pre pohodlie.
| |||
| |||
| Videl som nového Sony Walkman telefónu, štíhly jedna. Dávka niekto poznať číslo modelu, aby som mohol hľadať ho na internete špecifikácie? Chtěl bych vidět, jak dobré je to tak, ak by som si to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem v súčasnosti pomocou W950i Sony. Slim, Walkman, a 4 GB flash pamäte.
| |||
| |||
| , Že telefón je úžasné, poznáte číslo modelu pre najnovšiu tenký Sony Walkman telefón. Možno viem, že ak máte telefón Sony Walkman, a tie môžu mať nejaký catalouge alebo tak niečo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Linux mája moc nové telefóny Nokia | Mike0001 | Linux & Alternatívne OS | 1 | 8. júna 2008 04:49 |
| Hi i am od richard s novými mobilnými telefónmi v UK | fonecctv | Predstavte Yourself Tu | 1 | 15. novembra 2007 01:04 |
| Ako odblokovať mobilné telefóny | robina80 | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 13. novembra 2007 11:33 |
| Telefóny | Dev0115 | Vypnúť Téma diskusie | 21 | 30. apríla 2007 15:08 |
| Norton Antivirus a mobilné telefóny | login_beta23 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 30. marca 2007 21:59 |
| Thread Tools | |
| |