![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј. У овој теми можемо разговарати о мобилним телефонима имате, или сте имали, или чак на мобилни телефон желите да следећи. Свако као мобител, али већина људи имају. Имам Соны УАЛКМАН телефона у810и. Купио сам га за музику, а ја исто тако да има Н-Гаге КД. Ја купио да је за игре, лол. Хвала, БлуеЕеу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Довољно је унапређен на 6300 Нокиа. Оде за стил више од спец, спец алтхогх је добар је има боље.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не клањати на "мобилни пребивалишту" иако имам два од дарнед ствари. А Нокиа 3510и на ирски мреже и Самсунг СГХ-Е700 на УК мрежу. Они су обоје барем 3ырс стара, а ја их само за практичност.
| |||
| |||
| Видела сам нови УАЛКМАН Соны телефон, витак је један. Доза ико овде зна број модела можете претраживати тако да сам га на интернету за спецификације? Хтела бих да видите како је добар, тако да ако треба да га добијете. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам тренутно користите Соны У950. Слим, УАЛКМАН, а од 4ГБ фласх меморије.
| |||
| |||
| То је телефон Ауесоме, знаш број модела за најновију Слим Соны УАЛКМАН телефона. Можда знате како да имате Соны УАЛКМАН телефон, а ви мај да има неки врста од цаталоуге или нешто. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Линукс мај моћ нове Нокиа мобителе | Мике0001 | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 8. јуна 2008 04:49 |
| Хи И ам фром Ричард са новим мобилним телефонима у Великој Британији | фонеццтв | Увести Ыоурселф Овде | 1 | 15 новембар 2007 01:04 |
| Како откључавање мобилног телефона | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 13 новембар 2007 11:33 |
| Пхонес | Дев0115 | Офф Топиц Дисцуссион | 21 | 30 април 2007 15:08 |
| Нортон Антивирусни и Мобиле Пхонес | логин_бета23 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 30 март 2007 21:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |