![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей. У цій темі ми можемо обговорити мобільних телефонів у вас є, або мали, і навіть мобільні телефони Ви хотіли б наступне. Кожен, як мобільних, так більшість людей. У мене телефон w810i Sony Walkman. Я купив його за музику, і мене також є N-Gage QD. Я купив для ігор, LOL. Спасибі, BlueEew. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто підвищено до Nokia 6300. Пішли стилі більше, ніж специфікації althogh Spec хороша там краще.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не поклоняюся на "скинія мобільний", хоча мене є два заштопаною речей. Nokia 3510i на ірландському мережі і Samsung SGH-E700 в мережі Великобританії. Обидва вони принаймні 3yrs старим, і я їх тільки для зручності.
| |||
| |||
| Я бачив, як новий телефон Walkman Sony, Slim One. Дози нікого тут знаєте номер моделі, так що я можу її пошуку в Інтернеті для специфікацій? Я хотів би бачити, як добре, що так що, якщо я повинен отримати його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я в даний час використання Sony W950i. Slim, Walkman і 4 Гб флеш-пам'яті.
| |||
| |||
| Цей телефон є Awesome, ви знаєте номер моделі для новітніх тонкий телефон Walkman Sony. Ви можете знати як у вас є телефон Sony Walkman, і ви можете мати якесь або щось Каталоговий. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Linux може влада нових мобільних телефонів Nokia | Mike0001 | Linux & альтернативних ОС | 1 | 8 червня 2008 04:49 |
| Привіт я з Річарда з новими мобільними телефонами у Великобританії | fonecctv | Тут Introduce Yourself | 1 | 15 листопада 2007 01:04 |
| Як розблокувати стільникові телефони | robina80 | Off Topic Discussion | 1 | 13 листопада 2007 11:33 |
| Телефонний | Dev0115 | Off Topic Discussion | 21 | 30 квітня 2007 15:08 |
| Нортон Антивірус і мобільних телефонів | login_beta23 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 30 березня 2007 21:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |