![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má niekto, kto sledoval komediální reliéf na BBC1 minulý piatok pamätajú, čo sa hudobnú skladbu, ktorú zohráva pri Lenny Henry z bodu Onzia nového domu a reuniting rodiny, po TV říhnutí skica bola?
| |||
| |||
| Youtubes vaše najlepšie stávka. Vyhľadávania pre Lenny Henry Onzia komediálny reliéf alebo čokoľvek. A potom keď niekto nie je už požiadal a bolo reagoval príliš (vsadil by som sa ..) Potom post komentár dotazem, čo pieseň je. Alebo si môže uznať, že druhý čas okolo
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Z youtube: Citácia:
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| To je jedno. Vďaka. |
|
| |||
| |||
Bez obáv.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Hudba | cheesewheels99 | Vypnúť Téma diskusie | 9 | 13. marca 2008 07:56 |
| Hudobné PC | Klavírny Man | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 19. januára 2008 18:27 |
| Hudba | mcbee | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 3. januára 2008 13:38 |
| Hudba pre PC | Spider Mills | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 6. September 2007 18:44 |
| Počítačová klávesnica Hudba pre moje Cubasis / Cubase hudobný program editácia | lolli_pop | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 2. mája 2007 16:59 |
| Thread Tools | |
| |