![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Myslím, že její dobré pro 1. zkusit. Můj systém: Nejlépe Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretty cool, jak jste je?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je opravdu spíše dobrou CP. Za prvé. Já jsem v současné době dělá něco podobného (poprvé) vytváření animované smajlíky pomocí lakovna a animátor pro. Bit nimravý ačkoli. Trvá delší dobu. Ještě více nimravý pro Photoshop.
|
| |||
| |||
| software i použité je opravdu snadné. Jen přidejte fotky, nastavte požadovanou dobu zpoždění, a ušetřit. jeho zkušební, ale stále po ruce. to je dobrý web pro gif věci http://www.gifworks.com/index.php |
|
| |||
| |||
| Citace:
Někdo říká smajlíky? EF je>>>![]() Nice job CP !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'ImageReady' je dobré programy pro tento .... stačí nastavit časování mezi snímky špatně vidět, jestli můžu najít
IVE mám pár, ale dont chcete otevřít jako gif lol ... musí být něco, co jsem udělal, když jsem převedeno moje staré soubory na tu ... tak jako tak yeh ImageReady je stejně dobré programy, smlouvat o to, co umí Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| ty všechny! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hodnotit tento obrázek | koglaa | Multimedia & Kodeky | 6 | 3. března 2009 12:47 |
| Pes? Eagle? Co Picture? | Grongle | Představte Yourself Zde | 6 | 10. března 2008 17:04 |
| Desktop obrázek | Tinkerbell | Obecné Software Chat | 8 | 20. listopadu 2007 14:21 |
| Nováček chce nahrát obrázek | ken979 | Obecné Software Chat | 4 | 13. listopadu 2007 17:51 |
| Obraz dvd | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 2 | 3. Září 2007 08:51 |
| Thread Nástroje | |
| |