![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Νομίζω ότι για την καλή της 1ης προσπαθήσω. Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretty cool, πώς να είναι;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό είναι πραγματικά αρκετά καλή CP. Για πρώτη φορά. Θέλω σήμερα να κάνει κάτι παρόμοιο (επίσης για πρώτη φορά) τη δημιουργία κινουμένων smileys χρησιμοποιώντας βαφής και animator pro. Bit fiddly όμως. Είναι λίγο. Ακόμη πιο fiddly σχετικά με Photoshop.
|
| |||
| |||
| i το λογισμικό που χρησιμοποιείται είναι πραγματικά εύκολο. απλά να προσθέσω φωτογραφίες, που τον επιθυμητό χρόνο καθυστέρηση, και να αποθηκεύσετε. τη δοκιμαστική, αλλά εξακολουθεί να είναι εύχρηστο. αυτή είναι μια καλή ιστοσελίδα για gif stuff http://www.gifworks.com/index.php |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Μήπως κάποιος πει φατσούλες; EF είναι ένα>>>![]() Μπράβο CP !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'imageready »είναι μια καλή προγράμματα για αυτό .... απλά ορίζετε ένα χρονόμετρο μεταξύ πλαισίων άρρωστος να δω αν μπορεί να βρει μία
IVE έχεις λίγες αλλά DONT θέλουν να ανοίξει η gifs lol ... πρέπει να του ήταν κάτι που έκανα όταν μεταφέρονται σε παλιά αρχεία μου εδώ ... anyways yeh imageready είναι μια καλή προγράμματα, ευκαιρίας για ό, τι κάνει Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| TY όλα! |