![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Mislim da je njen dobri za 1. probati.
My System: Top Secrit
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ljepušan svjež, kako si ga napravio?
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To je zapravo prilično dobra CP. Za prvi put.
Ja sam trenutno radite nešto slično (također po prvi put) stvaranje animirane smileys koristeći paintshop i animator Pro. Bit fiddly ipak. Traje neko vrijeme. Čak i više fiddly na Photoshop.
|
|
|
|||
|
|||
|
softvera i koriste je stvarno lako. jednostavno dodavanje slike, podesite željenu kašnjenje i spremiti. svojim sudjenje, ali još uvijek pri ruci. Ovo je dobar website za gif stvari http://www.gifworks.com/index.php
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Da li netko reći smileys? EF je>>>![]() Izbirljiv posao CP !!!!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
'imageready' je dobar program za to .... li samo podesili vrijeme između okvira bolestan vidjeti ako ja mogu naći jedan
Ive je dobio par, ali oni dont ištanje to OpenBSD kao gifs lol ... od mora je nešto sam kad sam prenijela moja stara slika na ovdje ... anyways yeh imageready je dobro dobre programe, jeftino za ono što čini My System: Moj
|
|
|
|||
|
|||
|
tima sve!
|