![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Úgy gondolom, hogy jó az 1. próbálni. My System: Top Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elég hűvös, Hogyan teszik?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez tényleg elég jó CP. Az első alkalommal. Én jelenleg tesz valami hasonló (még az első alkalommal) egy animált hangulatjeleket használ paintshop és animátor program. Bit fiddly is. Úgy egy darabig. Még több fiddly a Photoshop.
|
| |||
| |||
| A szoftver Régebben tényleg egyszerű. add a képek, meg a kívánt késleltetési időt, és menthetjük. a bírósági tárgyalás, de még mindig hasznos. ez egy jó honlapja gif megtöm http://www.gifworks.com/index.php |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Valaki mondja hangulatjeleket? EF is a>>>![]() Szép munka CP !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "imageready" jó programok erre .... csak egy időmérő keretek között rossz látni, ha talál egy
ive kapott egy pár, de ne szeretné nyitni a Gif lol ... kell lennie, nem valami, amit tettem, amikor át régi fájlokat be ide ... Egyébként yeh imageready egy jól bevált programmal, ráadásul a mi igen My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| ty all! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Szavazz erre a képre | koglaa | Multimédia és kodekek | 6 | 3. március 2009 12:47 |
| Kutya? Eagle? Milyen kép? | Grongle | Itt mutasd meg magadat | 6 | 10. március 2008 17:04 |
| Asztali kép | tinkerbell | General Chat szoftver | 8 | 20. november 2007 14:21 |
| Newbie szeretne feltölteni képet | ken979 | General Chat szoftver | 4 | 13. november 2007 17:51 |
| Kép dvd | tinkerbell | Multimédia és kodekek | 2 | 3. Szeptember 2007 08:51 |
| Téma eszközök | |
| |