![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Manau, kad jo geras 1. pabandyti. Mano sistema: Top Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretty cool, kaip tu tai padaryti?
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai tikrai gana gera KP. Norėdami pirmą kartą. Aš dabar daro kažką panašaus (taip pat pirmą kartą) sukurti animuotas šypsenėles naudojant dažymo ir animatorius PRO. Šiek tiek sunkokas nors. Priima nors. Dar sunkokas apie Photoshop.
|
| |||
| |||
| įrangos aš tikrai lengva. tiesiog įdėti nuotraukas, nustatyti norimą laiko delsimas, ir išsaugoti. savo tyrimą, bet vis dar ranka. Tai gera svetaine gif Daiktai http://www.gifworks.com/index.php |
|
| |||
| |||
| Citata:
Ar kas nors pasakyti šypsenėles? EF yra>>>![]() Nice job CP !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "ImageReady" yra gera programe šiam .... Turite nurodyti tik tarp rėmų laikmatis blogai matyti, jei aš galiu surasti vieną
ive got mažai, bet jie dont wanna atidaryti kaip GIF lol ... turi ir buvo ką aš padariau, kai man perkelti savo senus failus į čia ... Anyways yeh ImageReady taip pat gera programe, sandėris už tai, ką Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| ty visiems! |
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įvertinti šią nuotrauką | koglaa | Multimedia & Codecs | 6 | 3 kovas 2009 12:47 |
| Šuo? Eagle? Kokios nuotraukos? | Grongle | Introduce yourself here | 6 | Kovas 10, 2008 17:04 |
| Darbalaukio fonas | Tinkerbell | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 8 | Lapkritis 20, 2007 14:21 |
| Naujokas nori įkelti paveikslėlį | ken979 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | Lapkritis 13, 2007 17:51 |
| Dvd su nuotraukomis | Tinkerbell | Multimedia & Codecs | 2 | 3 rugsėjis 2007 08:51 |
| Temos įrankiai | |
| |