![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Es domāju, ka tā laba 1. mēģināt.
Mana sistēma: Top Secrit
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pretty cool, kā jūs darīt to?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas ir patiešām diezgan laba CP. Par pirmo reizi.
Es šobrīd kaut ko līdzīgu (arī pirmo reizi) izveidojot animācijas smaidiņi, izmantojot krāsošanas un animators pro. Bit fiddly though. Stājas laikā. Vēl vairāk fiddly par Photoshop.
|
|
|
|||
|
|||
|
programmatūras i tiek izmantota ļoti viegli. vienkārši pievienojiet attēlus, iestatiet vēlamo laiku aizkavēt un saglabāt. savu tiesu, bet tomēr ērts. Tas ir labs tīmekļa vietne gif stuff http://www.gifworks.com/index.php
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Vai kāds pateikt smaidiņus? EF ir>>>![]() Nice job CP !!!!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"imageready" ir laba programma, par šo .... jūs vienkārši noteikt taimeris starp kadriem slikti redzēt, ja es nevaru atrast vienu
ive got maz, bet tie dont vēlaties atvērt kā gifs lol ... misu, kas ir kaut kas man bija, kad es nodot savu veco failus uz šeit ... anyways Yeh imageready ir labi laba programma,, kaulēties par to, ko tas Mana sistēma: Mans
|
|
|
|||
|
|||
|
ty all!
|