![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Myslím, že jej dobré pre 1. skúsiť. Môj systém: Najvyššie Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretty cool, ako ste ich?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je naozaj skôr dobrú CP. Po prvé. Já jsem v súčasnosti robí niečo podobného (prvýkrát) vytváranie animované smajlíky pomocou lakovňa a animátor pre. Bit nimravý hoci. Trvá dlhšiu dobu. Ešte viac nimravý pre Photoshop.
|
| |||
| |||
| softvér i použité je naozaj jednoduché. Len pridajte fotky, nastavte požadovanú dobu meškania, a ušetriť. jeho skúšobné, ale stále po ruke. to je dobrý web pre gif veci http://www.gifworks.com/index.php |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Niekto hovorí smajlíky? EF je>>>![]() Nice job CP !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'ImageReady' je dobré programy pre tento .... stačí nastaviť časovanie medzi snímky zle vidieť, či môžem nájsť
IVE mám pár, ale dont chcete otvoriť ako gif lol ... musí byť niečo, čo som urobil, keď som previedlo moje staré súbory na tu ... tak ako tak Yeh ImageReady je rovnako dobré programy, smlouvat o to, čo vie Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| ty všetky! |