![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Мислим да је њен добри за 1. пробати. Мы Сыстем: Топ Сецрит
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Згодан хладан, како си га направио?
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је заправо прилично добра ЦП. За први пут. Ја сам тренутно радите нешто слично (такође по први пут) стварање анимиране смилеыс помоћу паинтсхоп и аниматор Про. Бит фиддлы ипак. Траје неко време. Чак и више фиддлы на Пхотосхоп.
|
| |||
| |||
| софтвера и користе је стварно лако. једноставно додавање слике, подесите жељену кашњење и сачувати. својим судјење, али још увек при руци. Ово је добар уебсите за гиф ствари хттп://ууу.гифуоркс.цом/индекс.пхп |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Да ли неко рећи смилеыс? ЕФ је>>>![]() Леп посао ЦП !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'имагереады' је добар програм за то .... ли само подесили време између оквира болестан видети ако ја могу наћи један
Иве је добио пар, али они донт оскудица то отворен као гифс лол ... од мора је нешто сам кад сам пренијела моја стара слика на овде ... аныуаыс ыех имагереады је добро добре програме, јефтино за оно што чини Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| тима све! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оцените ову фотографију | коглаа | Мултимедија и кодеци | 6 | 3 март 2009 12:47 |
| Пас? Орао? Која слика? | Гронгле | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 10 март 2008 17:04 |
| Десктоп слику | тинкербелл | Уопштено Софтуаре Цхат | 8 | 20 новембар 2007 14:21 |
| Неубие жели уплоадати слику | кен979 | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 13 новембар 2007 17:51 |
| Пицтуре двд | тинкербелл | Мултимедија и кодеци | 2 | 3. септембра 2007 08:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |