![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Я думаю, за свої добрі 1 спробувати. Моя система: Топ Secrit
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Досить прохолодно, як ви зробили це?
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це дійсно досить хороший Ср Для першого разу. Я в даний час робить щось подібне (також вперше) створення анімованих смайликів допомогою цех і аніматор Pro. Bit хоча і незручний. Займає деякий час. Ще більш незручний за Photoshop.
|
| |||
| |||
| програми я використав це дійсно просто. просто додати фотографії, встановити бажаний час затримки і зберегти. свої судна, але все під рукою. Це хороший сайт малюнок Stuff http://www.gifworks.com/index.php |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Хтось сказав смайлики? EF є>>>![]() Nice Job CP !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 'ImageReady' є хорошим програмами на це .... вам треба просто встановити таймер між кадрами жорстокого побачити, якщо я можу знайти одну
Ive Got небагато, але вони не хочете, щоб відкрити як Gifs LOL ... , Мало что-то я зробив, коли я переклав мої старі файли на тут ... У будь-якому випадку Yeh ImageReady є також гарним Programe, торгуватися за що він робить Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Ти все! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оцінити це фото | koglaa | Мультимедіа & кодеки | 6 | 3 березня 2009 12:47 |
| Собака? Eagle? Яка картина? | Grongle | Тут Introduce Yourself | 6 | 10 березня 2008 17:04 |
| Шпалери на робочий малюнок | Tinkerbell | General Software чат | 8 | 20 листопада 2007 14:21 |
| Новачок хоче, щоб завантажити фотографію | ken979 | General Software чат | 4 | 13 листопада 2007 17:51 |
| Фото DVD | Tinkerbell | Мультимедіа & кодеки | 2 | 3 вересня 2007 08:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |