![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В памет на моите зайци, Шели: ![]() Обичах те Шели ![]() Не съм сигурен как Шели умря, тя се хранят, обичани, имаше масивен зона да вървят без никакви жици или лош материал 'към дъвчете. Тази сутрин, когато се събудих тя изглеждаше като тя е за сън, така и нека я бъде. Аз веднага установи, че е твърд, студен и мъртъв ![]() ------------------------------ В памет на Шели ---------------- ----------------
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е срамота, RIP.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| зайци са известни улов туберкулоза, но този Всичко, което знаем в условията на бързо изненадваща смърт биха могли да бъдат нещо Трябваше да си сложа заешко надолу, той бе наречен скърпвам, съжалявам приятелю! Не сте сигурни какво заешко имаш, но джуджета в частност са живели кратко, имах джудже, но той оцелява добър пет години!
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| R.1.P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RIP Шели. Имах Зайо веднъж ... Той умря очаквателно също. RIP камъчета! (Какво ми заек се нарече.)
|
| |||
| |||
| RIP Шели. Имах хамстер нарича Тони Дебелия (след Simpsons charictor). Аз хранят над него и го excersize него достатъчно добре, така че имам мазнини, но ми липсва толкова много. Ome дойде от училище един ден и той беше умрял: (без късмет колега. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах няколко зайци веднъж Само да ги използвате, за да общувам отвън, но те селектирани прекалено много, така съм ги освобождава всички плажа Те трябва да са отгледани на "местните", защото все още има много смесени раса зайци вървят около и до днес Трябва да е 1 година, когато аз ги тури там LOL
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| IR sry |