![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V paměti mi králíků, Shelly: ![]() Miloval jsem vás skořápkový ![]() Nejsem si jistý, jak Shelly zemřel, byla krmena, miloval, měl obrovské plochy, které by v bez drátů nebo špatný materiál je žvýkat. Ráno, když jsem se probral vypadala jako kdyby byla na spaní, tak jsem ji nechal být. Brzy jsem zjistil, že byla tvrdá, studená a mrtví ![]() ------------------------------ V paměti Shelly ---------------- ----------------
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je škoda, Říp.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| králíci jsou známy úlovek TB, ale to je vše já vím, pokud jde o rychlý překvapivé smrti by mohlo být něco Musel jsem dát můj králík dolů, byl povolán fondán, sorry kámo! Nejsem si jistý, co máš, ale králík trpaslíci jsou zejména krátká žil, měl jsem trpaslík, ale on přežil dobrým pět let!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| R.1.P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RIP Shelley. Měl jsem Rabbit jednou ... zemřel příliš netrpělivě. RIP Oblázky! (Co můj králík říkalo.)
|
| |||
| |||
| RIP Shelley. Měla jsem křečka nazývá Tlustý Tony (po The Simpsons charictor). I přes krmí ho a to ho dost excersize tak dostal tuku, ale já se po něm tak moc. Některé přišel ze školy jeden den a on byl mrtvý: (mate smůlu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Měl jsem pár králíků jednou Stačí použít ke ať pobíhat venku, ale nakryli příliš mnoho, tak jsem je všechny na uvolněné pláž Musí mít nakryli s "místní obyvatelé", protože stále existuje spousta smíšené rasy králíků pobíhat na tento den Musí být 1 rok lety, když jsem dal je tam lol
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| ir sry |