![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Στη μνήμη μου κουνέλι, οστρακώδης:
![]() Αγαπούσα σας οστρακώδης ![]() Δεν είμαι σίγουρος οστρακώδης πώς πέθανε, είχε βαρεθεί, αγαπούσε, είχε μια τεράστια περιοχή που θα ισχύσουν, με σύρματα ή κακή δεν υλικό της να μασάτε. Σήμερα το πρωί, όταν θ θεώρησαν ότι έμοιαζε ήταν ύπνο έτσι να την αφήσουμε. I σύντομα ανακάλυψε ότι ήταν σκληρό, κρύο, και τα νεκρά ![]() ------------------------------ Στη μνήμη του οστρακώδης ---------------- ----------------
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αυτό είναι κρίμα, ΠΕΕ.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
κουνέλια είναι γνωστή για την αλιεία της φυματίωσης, αλλά thats Το μόνο που γνωρίζω από την άποψη της ταχείας έκπληξη θανάτου
θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε Είχα να μου κουνέλι κάτω, ήταν ονομάζεται μωρολογία, συγγνώμη φίλε! κουνέλι δεν είστε σίγουροι για το τι έχεις, αλλά ιδίως οι νάνοι βραχύβιος, είχα έναν νάνο, αλλά επέζησε ένα καλό πέντε χρόνια!
|
|
|
|||
|
|||
|
R.1.P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
RIP Shelley.
Είχα μια Κουνέλια μια φορά ... πέθανε expectantly πολύ. RIP Κροκάλες! (Τι μου είχε ζητήσει το κουνέλι.)
|
|
|||
|
|||
|
RIP Shelley.
Είχα ένα χάμστερ που ονομάζεται Fat Tony (μετά THE SIMPSONS charictor). I τροφοδοτείται μέσω του ιδίου και του έκανε excersize έτσι πήρε αρκετό λίπος αλλά λείπει τόσο πολύ. Came ερικά από το σχολείο μία ημέρα και ότι ήταν νεκρός: (άτυχος mate. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Είχα μερικές μόλις κουνέλια
Απλά να τους αφήσουμε να χρησιμοποιήσετε για να τρέχει γύρω από το εξωτερικό, αλλά που εκτρέφονται πάρα πολύ γι 'αυτό κυκλοφόρησαν σε όλα αυτά παραλία Θα πρέπει να έχουν εκτραφεί με το "ντόπιοι" επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν φορτία μικτών φυλής κουνέλια να τρέχει γύρω από την ημέρα αυτή Πρέπει να έχει 1 χρόνια πριν, όταν έβαλα τους εκεί κάτω lol
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
ir sry
|