![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U spomen na moj zec, školjkast: ![]() Ja ljubio vas školjkast ![]() Im 'ne siguran kako školjkast umro, ona je hranio, volio, imala je masivan prostor za rad u bez žice ili loših materijala' to žvakati. Jutros kad sam se probudio izgledao kao da je spavao tako da sam neka se. Sam ubrzo saznala da je teško, hladno, i mrtvih ![]() ------------------------------ U spomen na školjkast ---------------- ----------------
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je šteta, RIP.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zečevi se zna da TB ulov, ali taj sve znam u smislu brzog začuđujuće smrti mogao bi biti ništa Morao sam staviti moj zec dolje, on je pozvao gluposti, ispričavam pajdaš! Niste sigurni što zeca imaš ali dwarfs posebno su kratko živio, imao sam patuljka, ali je preživio dobar pet godina!
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| R.1.P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RIP Shelley. Imala sam jednom Rabbit ... umro je expectantly previše. RIP šljunak! (Što je moj zec se zove.)
|
| |||
| |||
| RIP Shelley. Imala sam hrčak zove Fat Tony (nakon simpsons charictor). I fed nad njim i nije mu dosta excersize tako je dobio mast ali sam ga propustiti toliko. Ome došla iz škole jedan dan i on je umro: (zlosretan drugarica. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao sam nekoliko zečevi jednom Dovoljno je koristiti kako bi neka jurcati izvana, ali su neuglađen previše pa sam ih sve pustili na plaži Oni moraju imati neuglađen sa "domaće", jer još uvijek postoje hrpe miješana rasa zečevi prikazivati oko na ovaj dan Mora biti prije 1 godina kad sam ih ondje lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| ir SRJ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Smrt! | mxmatt15 | General Hardware Chat | 17 | 30 listopad 2009 13:59 |
| Moja majka PC umro im sljedeći ahhhhh! | Vash2989 | General Hardware Chat | 4 | 13. prosinac 2008 09:44 |
| DVD pogon umro | blueorblack | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 16 siječanj 2008 06:08 |
| Umro je moj monitor? | Ayodcomp | Graphics Cards & Monitors | 5 | 28. listopad 2007 16:28 |
| Moj ATI 9800 Pro umro | dbuske | Graphics Cards & Monitors | 5 | 2. kolovoz 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |