![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atminties mano triušis, Shelly: ![]() I loved you Shelly ![]() Nesu tikras, kaip Shelly mirė, ji buvo šeriami, mylėjo, turėjo didelį plotą skaičiuoti jokių laidų ar blogos materialinės's kramtyti. Šį rytą, kai pabudau ji atrodė kaip ji miega tai man tegul ji bus. Aš greitai sužinojau, ji buvo labai sunku, šaltas ir negyvas ![]() ------------------------------ Atminties ---------------- Shelly ----------------
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| That's a shame, RIP.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| triušiai yra žinoma, kad laimikis tuberkuliozės, bet thats all i know požiūriu greitai stebina mirties galima nieko Turėjau įdėti savo triušiais nustatyta, jis buvo vadinamas krówki Atsiprašome drauguži! Nežinote ką triušienos turite nykštukė, tačiau visų pirma yra trumpalaikis, aš nykštukė, tačiau jis išliko gera penkerius metus!
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| R.1.P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PTL Shelley. I had a rabbit kartą ... mirė expectantly per. PTL Gargždas! (Ką mano triušio vadinosi).
|
| |||
| |||
| PTL Shelley. Turėjau žiurkėnų vadinamas Fat Tony (po Simpsons charictor). Aš per šerti jį ir padarė excersize jam pakanka, kad jis gavo riebalų, bet aš praleidau jam tiek daug. Ome atėjo iš mokyklos vienai dienai, ir jis mirė: (nesiseka mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėjau keletą triušių kartą Tiesiog naudokite leisti jiems paleisti aplink ribų, bet jie auginami per daug, kad aš išleido juos visus Beach Jie turi būti auginami kartu su "vietinių", nes vis dar yra apkrovų mišrių Triušių lenktynės veikia maždaug iki šios dienos Turi būti 1years senumo, kai aš juos ten lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| ir sry |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Mirė! | mxmatt15 | General Hardware Chat | 17 | 30 spalis 2009 13:59 |
| Mano mamos PC mirė im Kitas ahhhhh! | Vash2989 | General Hardware Chat | 4 | 13 gruodis 2008 09:44 |
| DVD diskas Mirė | blueorblack | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 16 sausis 2008 06:08 |
| Ar mano monitorius mirė? | Ayodcomp | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 28 spalis 2007 16:28 |
| Mano ATI 9800 Pro mirė | dbuske | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 2 rugpjūtis 2007 13:31 |
| Temos įrankiai | |
| |