![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W pamięci mojej królik, Shelly: ![]() I loved you Shelly ![]() Nie wiem, jak Shelly zmarła była karmione, kochał, miał ogromny obszar go nie drutów lub złe materiału do żucia. Dziś rano, kiedy obudził Spojrzała jak była ze snem, więc niech się jej. I wkrótce okazało się, że był twardy, zimny i martwy ![]() ------------------------------ W pamięci Shelly ---------------- ----------------
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To wstyd, ODP.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| króliki są znane połowu TB, ale thats all i know w zakresie szybkiego zaskakujące śmierci może być żadnych Miałam umieścić mój królik w dół, był nazywany banialuki, sorry pal! nie wiesz, co masz, ale królik krasnoludki w szczególności są krótkie mieszkał, i miał karła, ale przetrwały dobre pięć lat!
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| R.1.P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ODP Shelley. Miałem Rabbit raz ... zmarł expectantly zbyt. ODP Pebbles! (Co mój królik został powołany).
|
| |||
| |||
| ODP Shelley. Miałem chomika nazwie Fat Tony (po simpsons charictor). I nad nim karmione i nie excersize mu tyle tłuszczu, ale zdobył I miss him so much. Pochodził ze szkoły ome jeden dzień i był martwy: (unlucky mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałam kilka królików raz Wystarczy użyć aby je uruchomić około zewnątrz, ale hodowane zbyt wiele, więc wydała je wszystkie na plaży Muszą posiadać wyhodowany z "miejscowych", ponieważ wciąż istnieją ładunków mieszanych wyścigu królików działa do tej pory około Musi być 1 rok temu, kiedy je tam lol
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| ir sry |