![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În memoria mea de iepure, Shelly: ![]() Te-am iubit Shelly ![]() Nu sunt sigur cum Shelly a murit, ea a fost hrănit, iubit, a avut un masiv pentru a se executa în zonă fără fire sau rele material scris de a mesteca. În această dimineaţă, atunci când i woke arata ca ea a fost de dormit, aşa că am lăsat-o să fie. Am aflat, în curând, a fost greu, rece, şi mort ![]() ------------------------------ În memoria Shelly ---------------- ----------------
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asta-i o ruşine, RIP.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iepuri sunt cunoscute pentru a prinde TBC, dar thats Tot ce ştiu, în ceea ce priveşte o scurtă surprinzător de deces ar putea fi ceva A trebuit să-mi iepure în jos, el a fost numit prostie, imi pare rau amice! nu sunt sigur ce ai de iepure, dar pitici sunt scurte, în special, a trait, am avut un pitic, dar nu a supravieţuit unei bune cinci ani!
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| R.1.P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RIP Shelley. Am avut un iepure, o dată ... el a murit expectantly prea. RIP Pebbles! (Ce-mi de iepure a fost numit.)
|
| |||
| |||
| RIP Shelley. Am avut un hamster numit Fat Tony (după Simpsons charictor). Am peste hrănite şi el a făcut excersize el asa ca a ajuns destul de grăsime, dar mi-e dor de el foarte mult. Ome a venit de la şcoală şi de o zi, el a fost mort: (nefericit colega. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut câteva iepuri o dată Doar să le folosiţi pentru a rula în jurul afara, dar au crescut prea mult, aşa că am lansat-le pe toate la plaja Ei trebuie să aibă crescuţi cu "localnici", pentru că există încă multe amestecat rasă iepuri rulează în jurul până în ziua de azi Trebuie să fi fost 1 ani în urmă, atunci când le-am pus acolo lol
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| ir sry |
![]() |
|
| Marcaje |