![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V pamäti mi králikov, Shelly: ![]() Miloval som vás škrupinové ![]() Nie som si istý, ako Shelly zomrel, boli kŕmené, miloval, mal obrovské plochy, ktoré by bez drôtov alebo zlý materiál je prežúvať. Ráno, keď som sa prebral vyzerala ako keby bola na spanie, tak som ju nechal byť. Čoskoro som zistil, že bola tvrdá, studená a mŕtvi ![]() ------------------------------ V pamäti Shelly ---------------- ----------------
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je škoda, Říp.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| králiky sú známe úlovok TB, ale to je všetko já vím, pokiaľ ide o rýchly prekvapivé smrti by mohlo byť niečo Musel som dať môj králik nadol, bol povolaný Fondán, sorry kamoš! Nie som si istý, čo máš, ale králik trpaslíci sú najmä krátka žil, mal som trpaslík, ale on prežil dobrým päť rokov!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| R.1.P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RIP Shelley. Mal som Rabbit raz ... zomrel príliš netrpezlivo. RIP štrk! (Čo môj králik říkalo.)
|
| |||
| |||
| RIP Shelley. Mala som škrečka nazýva Ťažký Tony (po The Simpsons charictor). I cez kŕmeným ho a to ho dost excersize tak dostal tuku, ale já se po ňom tak moc. Niektoré prišiel zo školy jeden deň a on bol mŕtvy: (mate smolu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal som pár králikov raz Stačí použiť ku či pobehovať vonku, ale nakryli príliš veľa, tak som ich všetky na uvoľnené pláž Musí mať nakryli s "miestni obyvatelia", pretože stále existuje veľa zmiešané rasy králikov pobehovať na tento deň Musí byť 1 rok rokmi, keď som dal je tam lol
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| ir sry |