![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На згадку про мій кролик, Shelly: ![]() Я любив вас Shelly ![]() Я не знаю, як Шеллі померла, вона годувала, любила, були масові області для роботи в с ніяких проводів або поганий матеріалу жувати. Сьогодні вранці я прокинувся, коли вона подивилася, як вона спить, тому я дав їй бути. Незабаром я довідався, що вона була важко, холодно, і мертві ![]() ------------------------------ На згадку про ---------------- Shelly ----------------
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це ганьба, RIP.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| кролики, як відомо, зловити ТБ, але це і все знаю, в умовах швидкого дивного смерті може бути що завгодно Мені довелося покласти мій кролик вниз, він був викликаний Фадж, вибач приятель! Чи не впевнений, що кролик ви отримали, але карлики, в зокрема, недовго, у мене був карликом, але він вижив на п'ять років!
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| R.1.P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RIP Шеллі. Я Кролика відразу ... Він помер в очікуванні теж. RIP Галька! (Так званої кролик мій.)
|
| |||
| |||
| RIP Шеллі. У мене був хом'як званих Fat Tony (після charictor Simpsons). Я годував над ним і зробив excersize його настільки, щоб він отримав товстий, але я по ньому нудьгувати. OMe прийшов зі школи один день, і він був мертвий: (пощастило Mate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене було кілька разів кроликів Просто використовуйте їх, щоб бігати на вулиці, але вони розводять дуже багато і я випустив їх усіх на пляж Повинно бути, вони схрещувалися з "місцеві", тому що є ще навантажень змішаної раси кролі бігали по сей день Повинні були 1years тому, коли я поклав їх там LOL
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| ІК SRY |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні Помер! | mxmatt15 | Генеральний обладнання чат | 17 | 30 жовтня 2009 13:59 |
| Мій комп'ютер матері померли їм наступний AHHHHH! | Vash2989 | Генеральний обладнання чат | 4 | 13 грудня 2008 09:44 |
| DVD-привід помер | blueorblack | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 16 січня 2008 06:08 |
| Лі мій монітор помер? | Ayodcomp | Графічні карти & Монітори | 5 | 28 жовтня 2007 16:28 |
| Моя ATI 9800 Pro помер | dbuske | Графічні карти & Монітори | 5 | 2 серпня 2007 13:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |